Kunststofkozijnen
Edward de Vries Aluminium in
Breda
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen leveranciers
VEdward de Vries Aluminium
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Aantal en afmeting kozijnen
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Edward de Vries Aluminium
Veldsteen 20
4815PK Breda

tel: 076-5212925

Extra informatie

Een serre, veranda, nieuwe kozijnen of wellicht een dakkapel?   
Wanneer u kiest voor Edward de Vries Aluminium, dan kiest u voor kwaliteit, een persoonlijk advies en een deskundige montage. 
 
Ons streven is dan ook om u tientallen jaren te laten genieten van uw waardevolle investering in een mooie, degelijke en duurzame woon- en/of werkruimte. 
 
Op deze website vindt u informatie over onze aluminium, kunststof en stalen producten en onze leveranciers. 
 
Kunststof kozijnen en deuren  
 
Voor onze kunststof kozijnen en deuren maken wij gebruik van het Wymar profiel. Ons montageteam staat garant voor een vakkundige montage. Tevens verzorgen wij eventueel noodzakelijke bouwkundige aanpassingen.

Wie is Edward de Vries 

Eigenlijk wist Edward de Vries het al van jongs af aan. “Ik was altijd met mijn handen bezig. Ik hou ervan om dingen te maken en ze vorm te geven. Dus feiten leren op school was niet echt iets voor mij.” Resultaat: Edward de Vries begon in 1990 een montagebedrijf wat al snel uitgroeide tot een zelfstandig ramen -en deurenbedrijf. In de tussentijd is hier ook de productie van serre’s, veranda’s, dakkapellen etc. bijgekomen. Van kleinschalige bouwprojecten tot de echte grote werken. 
 
Het is niet verwonderlijk dat Edward de Vries uiteindelijk met zijn handen is gaan werken. “Ik heb ooit atheneum en havo gedaan, maar dat was allemaal niks voor mij. Ik wilde met mijn handen werken. Op gegeven moment kon ik toen ergens in loondienst gaan werken, maar dat beviel niet zo. Na een paar maanden dacht ik bij mezelf ‘dat kan ik ook’. In 1990 begon ik een montagebedrijf met een partner, in 1995 ben ik alleen verder gegaan. Ik ging toen hier en daar een raampje verkopen, en dat is steeds verder uitgebreid. In 1999 kwam daar productie bij en heb ik wat meer personeel aangetrokken. Eerst had ik de hele tuin vol staan met kozijnen, maar daar was geen houden meer aan. Vandaar dat we toen op de huidige locatie zijn gaan bouwen.” 
 
Tegenwoordig houdt Edward de Vries Aluminium zich bezig met ramen, deuren, serres, dakkapellen, en een complete aanbouw inclusief alle bouwkundige werkzaamheden, maar uiteraard vormen aluminium en kunststof raamkozijnen de kern van het bedrijf. Sinds een aantal jaren is het aluminium en kunststof uitgebreid met staal. Dit voor zowel kleinschalige als grootschalige projecten. Echter klein of groot dat maakt niets uit, als hij zich maar met bouwen bezig kan houden. In ieder project zit weer een nieuwe uitdaging. 
 
Manager terug naar werkvloer 
 
Edward is iemand die graag met zijn handen werkt. Maar met het groeiende succes van zijn bedrijf komen er ook andere zaken om de hoek kijken, met als gevolg dat de man die graag met zijn handen werkt ineens achter de papieren en een beeldscherm zit. “Dat is een spagaat inderdaad. Je wilt dat het goed gaat met je zaak, maar dat leidt er wel toe dat je zelf alles moet gaan organiseren en steeds minder op de werkvloer zit.” Een aantal jaren geleden besloot Edward dat dit anders moest. “We hebben de hele zaak gesystematiseerd; dus urenbriefjes, inkopen en dergelijke. Ik heb nu weer mijn handen vrij om wat meer terug te gaan naar de werkvloer.” 
 
Hutten bouwen 
 
Je ziet wat je maakt, zo luidt het devies van Edward. “Als kind stapelde ik muurtjes, wilde dingen maken. Dat is er nooit meer uit gegaan. Je kunt zeggen dat ik als kind hutten bouwde, en dat doe ik nu nog steeds.” En die hutten van tegenwoordig zijn uiteraard allemaal verschillend. “Dat is ook wat me aantrekt. Ieder project is weer anders. Andere mensen, andere uitdagingen. Bovendien is het leuk als ik ergens langs rijd waar wij bijvoorbeeld de kozijnen gemaakt hebben, ik telkens toch weer trots ben op ons werk.” En die kozijnen worden, zo merkt Edward, in de toekomst weer vaker van staal gemaakt. Dit is echt specialistisch werk. Inmiddels verwerkt hij dan ook, hoe kan het ook anders, ook stalen kozijnen en deuren. Langzamerhand wordt nu ook de stap gezet naar houten kozijnen, zodat hij echt alles in huis heeft om door te kunnen bouwen!