Kunststofkozijnen
Glas Abeln BV in
Groningen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glas Abeln BV
Wasaweg 14
9723 JD Groningen

tel: 050 5493200

Extra informatie

Bedrijfsinfo   
Organisatie 
 
Met een relatief klein personeelsbestand kan Glas Abeln een groot gebied probleemloos bestrijken. Gemiddeld 6 tot 10 servicemonteurs, stuk voor stuk doorgewinterde vakmensen, bestrijken met hun servicewagens de gehele provincie Groningen, de noordoost hoek van Drenthe. Uitschieters naar Friesland, Lelystad en zelfs Brussel zijn ons overigens niet vreemd. 
 
Via ons eigen kantoor aan de Wasaweg 14 wordt de dagelijkse planning gecoördineerd. Na de reguliere werktijden worden de glaszetters gestuurd door onze centrale meldkamers (www.serviceglasherstel.nl en Eurocross en Midglas), die via gratis nummers of via e-mail te bereiken zijn. 
 
Glasschades worden contant (mobiele Pinautomaat is op de auto aanwezig) afgerekend als de schade niet verzekerd is of als de relatie niet bekend is bij de administratie van Glas Abeln en/of de meldkamer. 
Is de relatie wèl bekend of verzekerd bij een bij Service Glasherstel aangesloten maatschappij, dan worden de facturen rechtstreeks verzonden binnen 48 uur na het herstel van de schade. 
 
De projecten en de vervanging van kozijnen worden uitsluitend via het kantoor in Groningen gecalculeerd, voorbereid en uitgevoerd. De uitvoering wordt zelden uitbesteed, zodat wij onze klanten de maximale kwaliteit kunnen garanderen. 
 
De administratieve afwikkeling wordt in eigen beheer van begin tot eind gevolgd met een professioneel softwareprogramma. 
Historie, realiteit en toekomst 
 
Het bieden van kwaliteit, degelijkheid en persoonlijke service zijn aspecten die wij hoog in het vaandel hebben staan. Deze factoren zijn tot op heden bepalend geweest voor het succes van ons bedrijf. Dit succes is mede te danken aan onze medewerkers, onderaannemers en aan onze toeleveranciers. 
 
Glas Abeln is al meer dan 40 jaar hét adres op het gebied van beglazing. Met 6 tot 10 ervaren vakmensen in dienst staat kwaliteit en service bij ons voorop. Wij zijn niet alleen specialist in het plaatsen van alle soorten isolerende beglazing maar ook hardglazen puien en deuren, veiligheidsglas en gelaagd glas wordt door ons vakkundig geplaatst. 
 
Wij bieden een 24-uurs glasservice die tijdens kantooruren via ons kantoor wordt gecoördineerd en na werktijden door onze centrale meldkamer (www.serviceglasherstel). 
 
Naast beglazing leveren wij ook draairamen, deuren en complete kozijnen van hout of kunststof. Ook aluminium kozijnen behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn alle kleuren uit de RAL-waaier mogelijk en zijn de variaties en opties eindeloos. Wij geven u graag objectief en vrijblijvend advies.

Kozijnen 

Glas Abeln is dealer van FRAME, de verkooporganisatie van KUMIJ BV sinds april 1999. 
 
De kunststof kozijnen worden gemaakt van Kömmerling profielen (zie de link naar http://www.kumij.nl/ voor volledige technische productomschrijvingen). 
 
 • Standaardpakket is leverbaar in 17 werkdagen. 
 • Hierin is practisch alles al mogelijk, echter met een beperkt kleurenpallet). 
 • Speciale toepassingen met zwaardere profielen zijn ook leverbaar. 
 • Binnenkort wordt het A-merk Schüco toegevoegd aan het pakket. 
 • Voor specifieke toepassingen is ook het Belgische merk PROFEL leverbaar: langere levertijden en een hoger prijskaartje. 
 
In kunststof van Glas Abeln is alles mogelijk 
 
Ramen 
 
 • Draaikiep- of draaivalramen. 
 • Draairamen naar binnen of buiten draaiend. 
 • Valramen. 
 • Uitzetramen. 
 • Vaste ramen 
 
Deuren 
 
 • Naar binnen- of buiten draaiend. 
 • Hefschuifdeuren. 
 • Draaikiep deuren. 
 • Kiepschuif deuren. 
 
Hout 
 
Teneinde een eerlijk vergelijk te kunnen maken tussen hout en kunststof wordt ons vaak gevraagd om een offerte van beide. Via enkele kozijnfabrikanten leveren en monteren wij houten kozijnen in alle leverbare houtsoorten en specificaties. 
Aluminium 
 
Aluminium kozijnen worden meestal toegepast in de zogenaamde utiliteitsbouw: kantoren en bedrijfscomplexen. Echter ook toepasbaar in de normale woningbouw! 
Praktisch ieder aluminium kozijn is tegenwoordig thermisch onderbroken, zodat de binnenzijde niet meer condenseert bij een beetje koude. Vroeger was dat wel anders. De bouwmarkt schuifpuien willen nog wel eens ongeïsoleerd zijn: pas dus op! 
 
Iedere kleur is mogelijk van de RAL waaier. 
 
Welk soort kozijn u ook kiest: u krijgt van ons een onbevooroordeeld en objectief advies, voortkomend uit de door u geuite wensen en de mogelijkheden van de producten. Daarbij horen ook de toe te passen glassoort, wel of geen ventilatieroosters, geluidswering, zonwering, inbraakpreventie etc. 
Daken van glas, kunststof en aluminium 
 
Glas Abeln BV levert en monteert de daksystemen van AGPLASTICS en ISONAL. 
Perfecte bouwpakketten van gemoffelde aluminium profielen, al dan niet zelfdragend. 
Deze constructies worden veelal toegepast als het dak van een aangebouwde serre en kunnen naar wens worden voorzien van transparant, zonwerend en/of opaal plaatmateriaal van enkel of isolerend glas of kunststof. 
 
Bij de bouwpakketten die exact op maat worden geleverd wordt voor zelfbouw een uitgebreide handleiding bijgeleverd (is ook te downloaden!) alsmede een instructie videoband.