Kunststofkozijnen
Kozijnenhuis Groningen in
Groningen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kozijnenhuis Groningen
Arubastraat 23
9715RT Groningen

tel: 06-44348755

Extra informatie

Welkom bij Kozijnen Huis Groningen   
De kunststof kozijnen van Kozijnen Huis Groningen passen in elk type huis. Of het nu gaat om een oude of nieuwe woning, een bestaande woning of nieuwbouw, voor elk woningtype hebben wij het juiste kunststof kozijn in huis. Kozijnen Huis Groningen levert kwaliteit op maat. Wij helpen U met een keus maken uit het overweldigende aanbod van mogelijkheden, waardoor er voor iedere situatie een passende uitvoering te vinden is. In standaard wit of crème (of juist een van de vele kleuren) en altijd op maat gemaakt. 
 
Bij ons heeft U keus uit 2 systemen kunststof kozijnen: 
 
- Vlak profiel, 70 mm (strak en modern) 
- Verdiept profiel, 112 mm (klassiek en karakterbepalend) 
 
U kunt naar eigen inzicht kiezen voor vaste delen of juist voor een draaikiep-systeem, kiepraam etc. Ook kunt U ervoor kiezen om het geheel in houtnerf folie te laten uitvoeren, waardoor het bijna niet van echt hout te onderscheiden is. 
 
Onze kunststof kozijnen hebben een 5-kamer systeem voor een betere stevigheid en isolatie. De kamers zijn verstevigd door stalen kokers.Wij geven 10 jaar garantie op al onze kunststof produkten!  
 
 
1. Optimale bescherming tegen weer en wind. 
De gelaste midden- en glasdichtingen garanderen optimaal functioneren en effectieve bescherming tegen weer en wind. 
 
2. Vermijding van koude overbruggingen. 
Het doorlopende 5 resp. 6-kamersysteem biedt in combinatie met een dieptemaat van resp. 73,88,105 en 115 mm de beste eigenschappen, om doorstroming van kou tegen te gaan. 
 
3. Perfecte warmte- en geluids-isolatie. 
Een Uw waarde die varieerd van 1.2 W/m² Brügmann bij (HR++ 4-15-5 Ug waarde 1.1 W/m² ) tot aan een Uw waarde van 0.8 W/m² Trocal bij drievoudige beglazing zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie. Verschillende glasdiktes zorgen bovendien voor een optimale geluidsisolatie dit tot een max. glasopbouw van 36mm. 
 
4. Betrouwbare veiligheid en inbraakwerendheid. 
De veiligheidsbeslagen worden door het staal heen vastgeschroefd door speciale beslagen voldoen onze kozijnen aan de eisen van het Nederlands bouwbesluit ( S.K.G.* weerstandsklasse 2) en daarmee tevens aan de eisen van het politie-keurmerk. 
 
5. Gegarandeerde stabiliteit. 
De robuuste stalen kern garandeert een hoge mate aan stabiliteit en vormvastheid. 
 
6. Nooit meer schilderen en onderhoudsarm. 
Het uitstekende merkmateriaal en de perfecte afwerking laten Brügmann raamprofielen er in ieder opzicht ook na tientallen jaren nog goed uitzien. 
 
7. Veelvoud aan kleuren en vormen. 
Een veelzijdig profiel- en kleurenassortiment geeft u voldoende speelruimte voor individuele vormgeving.