Kunststofkozijnen
Hoef Kozijnen in
Ouderkerk aan den ijssel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hoef Kozijnen
Zijdepark 9c
2935 LB Ouderkerk aan den ijssel

tel: 0180 553453

Extra informatie

Hoef Kozijnen is sinds 1995 gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en/of plaatsen van ramen, deuren, serres, dakkapellen, rolluiken, puien, zonwering, horsystemen en gevelbekleding.   
Directeur/eigenaar Geert van der Hoef heeft een achtergrond in de bouwwereld waar zijn technische kennis al gauw in de richting van kozijnen in het algemeen ging. Na enige jaren als kozijnenspecialist werd het idee geopperd om als eenmanszaak te gaan starten met als voornaamste specialisatie kozijnen in het algemeen. De materialen waarmee Hoef Kozijnen zijn produkten levert zijn uit hoogwaardige kunststoffen, aluminium en hardhout van de beste soort. 
 
Door als onderneming klein te blijven bereikt men bij Hoef Kozijnen grote resultaten. Flexibiliteit, service en persoonlijke aandacht zijn absolute pluspunten. Als directe dealer van vele bekende fabrikanten is het bij Hoef Kozijnen gebruikelijk om snel te kunnen leveren tegen zeer scherpe tarieven. Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden kunt u uiteraard een vrijblijvend bezoek brengen aan onze showroom, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. 
 
Beglazing 
 
Als klant kunt u uiteraard zelf uw keuze maken uit de diversiteit aan glassoorten. Glas is er te krijgen in bijvoorbeeld: energiebesparend, warmtewerend, geluidwerend, inbraakwerend en tevens ook nog extra met o.a. kruisroeden en sierbeglazing. Lees ook: HR++ of HR+ glas? 
 
Ventilatie en horren 
 
Ventileren is uiterst belangrijk voor uw woning en uw leefomgeving. Hoef kozijnen levert duurzame en elegante roosters van topfabricaat die perfect aansluiten op de uitstraling van uw kozijnen. Hoef Kozijnen levert tevens bijpassende horren en andere raamdecoraties en zonweringen 
 
Beslag 
 
Het beslag voor ramen en deuren van Hoef kozijnen biedt vele mogelijkheden. Zo wordt veiligheidsbeslag bijna altijd standaard geleverd. Veiligheidsbeslag valt standaard onder het PKVW-keurmerk (Politie keurmerk veilig wonen) en is bij ons beter bekend als weerstandsklasse 1, 2 of 3. Ook hierin zijn dus vele mogelijkheden, alsmede de onnoemelijke hoeveelheid aan keuzes om voor elk type raam of deur een beslagtype naar eigen wens samen te stellen. Want tenslotte, beslag moet niet alleen mooi, maar ook degelijk en functioneel zijn. 
 
 
Cube hoekprofiel 
 
Sinds april 2011 voert Hoef Kozijnen het nieuwe profiel Cube. De kubusvormige uitvoering geeft dit profiel een unieke uitstraling. Cube is een aanvulling op de hoog- staande K-Vision profielen en heeft dezelfde specificaties en is in diverse kleuren lever- baar. Omdat het blokprofiel haaks is uitgevoerd benadert u met dit profiel de uitstraling van een traditioneel houten kozijn. 
 
 
Kenmerken 
 
 • Zowel vormgeving van het profiel als de lijnen in de hoeken zijn hout imiterend. 
 • Geen 45° lasnaden meer aan buitenzijde. 
 • In alle kozijn type en uitvoeringen leverbaar. Van raamkozijn, deur tot hefschuifpui. 
 • Hoef kozijnen zijn KOMO en SKG gecertificeerd en Voorzien van CE- label. 
 • Zeer goede warmte-isolatie door een 6-Kamer-constructie, Uw-waarde tot 0,98 W/m² K.


Specialiteit
 • Kozijnen 
 • Deuren 
 • Schuifpuien 
 • Serres 
 • Veranda's 
 • Gevelbekleding 
 • Dakkapellen 
 • Zonwering 
 • Horren 
 • Raamdecoraties