Kunststofkozijnen
Futura-Kozijnen VOF in
Rijssen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Futura-Kozijnen VOF
Hagslagen 84
7462KH Rijssen

tel: 0548-515562

Extra informatie

Futura-Kozijnen VOF, uw partner en leverancier van kunststof kozijnen van het merk ALKUPLUS en FINSTRAL.   
Futura-Kozijnen VOF(met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kunststof kozijnen) heeft bewust de keuze laten vallen op een exclusief topmerk op het gebied van kunststof kozijnen. 
 
 
Alkuplus-kozijnen; 
 
*met een klasieke/moderne uitstraling van traditionele houten kozijnen. 
 
*In diverse kleuren leverbaar (ook combinatie kleuren zijn mogelijk) 
 
*Deze kozijnen zijn ook leverbaar in de traditionele hout-look verbinding (niet van hout te onderscheiden) 
 
*De uitstraling van houten kozijnen en duurzaamheid van kunststof kozijnen. 
 
 
Finstral-kozijnen; 
 
*met een klasieke/moderne uitstraling van traditionele houten kozijnen. 
 
*met ingewalste houtnerfstructuur zowel aan de buitenzijde en binnenzijde. 
 
*met PKVW (SKG keurmerk met certificaat). 
 
* met unieke producteigenschappen / duurzaam / onderhouds arm / inbraakvertragend. 
 
*zijn milieuvriendelijk. 
 
 
Futura-Kozijnen VOF meet de kozijnen zeer nauwkeurig op, zodat de kozijnen perfect passend tussen de muur wordt gemonteerd. 
Wij monteren de kozijnen met stelkozijnen en afdichtingsband zonder lelijke kitnaden, daardoor lijkt het alsof de kozijnen zijn ingemetseld. 
 
Door de perfecte samenwerking met onze leveranciers zijn wij in staat u naar volle tevredenheid van dienst te zijn, mede door de service en aftersales. 
Ook voor overige producten bent u bij Futura-kozijnen op het juiste adres (zie overige producten). 
 
Tot ziens in onze showroom, de koffie staat voor u klaar. 
 
Futura-Kozijnen VOF, uw partner en leverancier van Finstral kozijnen. 
 
Finstral behoort in Europa tot een der grootste producenten op het gebied van kunststof kozijnen en is toonaangevend voor veel innovatieve producten. 
Het is een dynamisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, waar flexibiliteit en kwaliteit centraal staan. 
Finstral is een totaal leverancier, dat wil zeggen dat zij de eigen profielen, isolatieglas, ramen en deuren produceert naar de wens van de klant. 
Uniek is de ingewalste houtnerf structuur in de profielen, dit is standaard zowel aan de buitenzijde en de binnenzijde van de kozijnen, ramen en deuren. 
 
 
Ramen 
 
De draaikiepramen kunnen worden voorzien van een zg. Zomer-Winterstand. Hierdoor kan men de kiepopening aan de seizoenen aanpassen. Door deze mogelijkheid kan tijdens de herfst en de winter energie worden bespaard en op warme zomerdagen toch voldoende geventileerd worden. Standaard is de gemonteerde raamhefboom en foutbedieningshendel en dragen bij aan de hoge kwaliteit. De ramen zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag, middels zogenaamd 2-puntsbeslag. Om de ramen extra te beveiligen volgens SKG-klasse2 ,dan zijn de ramen voorzien van minimaal 4 stuks veiligheids sluitnokken inklusief afsluitbare raamgreep. 
 
 
Speciaal voor de Nederlandse markt is het HHK ontwikkeld. Dit kozijn heeft het aanzicht van een nostalgisch schuifraam. Een authentieke uitstraling, gecombineerd met moderne techniek. Om het HHK nog meer uitstraling te geven wordt het raam voorzien van klassieke roedes en/of glas-in-lood ramen, eventueel gecombineerd met draaibare luiken. 
 
 
Deuren 
 
Een van de belangrijkste onderdelen in uw woning zijn de deuren, met name de achterdeur welke ontelbaar vaak wordt gebruikt moet aan de hoogste eisen voldoen. Deuren van Finstral zijn in veel varianten te leveren. Van modern tot klassiek en Creatief, u vindt ongetwijfeld een deur naar uw keuze. Deuren van Finstral zijn robuuste, stevige, stabiele deuren. Met uitzondering van de voordeuren (met vaste knop aan de buitenzijde), kunnen de deuren worden voorzien van een automatisch deurslot. Tevens kunnen de deuren worden voorzien van verdekt liggende scharnieren.