Kunststofkozijnen
Informatie

Extra informatie

kunststof raamkozijnen

Voordelen:

Kunststof raamkozijnen zijn ramen met kozijnen van PVC. Dit is hetzelfde materiaal dat voor buizen en fittingen in de loodgieterij wordt gebruikt. Het materiaal wordt in een rechte vorm geperst en vervolgens tot een kozijn bewerkt en gevuld met glas.

Kunststof raamkozijnen zijn betaalbaar en staan bekend als goede isolatie. Het is een veelzijdig materiaal dat voor de meeste raamstijlen kan worden gemaakt, dus u krijgt precies waar u naar op zoek bent.

Nadelen:

Het is niet de meest duurzame optie en het heeft niet dezelfde charme als houten of aluminium ramen. Ze zijn minder sterk dan glasvezel, hout en aluminium, zelfs als ze op de perfecte manier worden vervaardigd.

kunststof raamkozijnen zijn goedkoper

De prijs heeft een grote invloed op de ramen die u krijgt. kunststof raamkozijnen zijn relatief goedkoop in vergelijking met aluminium en houten ramen met dezelfde prestaties. Houten ramen zijn ongeveer 25 tot 30 procent duurder dan vinyl en aluminium ramen zijn ongeveer 35% duurder dan vinyl. Het is een veilige investering om de waarde van uw huis te verhogen en te behouden.

De levensduur van kunststof ramen en kozijnen

uPVC kunststof is gesynthetiseerd uit petrochemicaliƫn en is net als veel vergelijkbare producten extreem duurzaam. Het is bestand tegen vocht, microorganismen en mieren. Dankzij de speciale toevoegingen is kunststof voor raamprofielen niet breekbaar en hard genoeg om helemaal niet te buigen. Kozijnen van kunststof zijn sterker dan houten kozijnen. Moderne kunststofkozijnen van een hoge kwaliteit zijn bestand tegen temperaturen tussen -55 en 65 graden celsius. De garantie van fabrikanten bedraagt 10-20 jaar, maar experts zeggen dat kunststof ramen ten minste 40 jaar meegaan.

 

©2023 prijzenkunststofkozijnen.nl