Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf Gevers in
Aarle rixtel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Gevers
De Duivenakker 9
5735 JA Aarle rixtel

tel: 0492-381846

Extra informatie

Bouwbedrijf Gevers is een jonge dynamische organisatie, met een rijk bouwkundig verleden. In 1983 is het bedrijf gestart door Dhr. André Gevers. In meer dan 25 jaar heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de particuliere sector. In 2004 is Dhr. Ad Janssen, schoonzoon, toegetreden tot het bedrijf.   
Met een persoonlijke aanpak in combinatie hoge kwaliteitsstandaarden hebben wij onze naam kunnen vestigen in de regio. Wij streven er continu naar om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de huizenbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. We besteden ook veel aandacht aan de opleiding en vakmanschap van onze medewerkers.  
 
Het bouwen, verbouwen, renoveren en onderhouden van een woonhuis is voor veel mensen vaak een grote beslissing en kan veel spanning met zich meebrengen, maar moet ook een mooie ervaring zijn als het eindresultaat er eenmaal staat. Het is dus zeer belangrijk dat het bouwwerk tot in de kleinste details van het werk goed uitgevoerd wordt. Onze ervaring is dat er altijd zaken voor de dag komen waarbij in de praktijk bekeken moeten worden om te beslissen wat de beste uitvoering is. In onze bouwprojecten zullen wij in geval van twijfel nooit zomaar de zaken uitvoeren, maar constant in overleg blijven om aan de wensen van de opdrachtgever te kunnen voldoen. 
 
Voor de cascobouw hechten wij groot belang aan het gebruik van kwaliteitsproducten. De afwerking is uiteraard afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, maar graag denken wij hier in mee. Ook voor de keuze van onze onderaannemers, met wie wij een jarenlange vertrouwde samenwerking hebben, gelden onze hoge kwaliteitseisen.