Kunststofkozijnen
D Kraima Montagebedrijf in
Aduard
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

D Kraima Montagebedrijf
Abdijstraat 11
9831RX Aduard

tel: 050-4031987

Extra informatie

Het maken van een houten kozijn is maatwerk. Wij komen uw kozijn gaag bij u thuis opmeten. U kunt ons natuurlijk ook de maten doorgeven maar dit is geheel voor eigen risico. Wanneer u niet zeker bent van uw meting neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een offerte.   
Kozijnen 
 
Hout is een natuurproduct. Het leeft. Er zijn veel verschillende houtsoorten die geschikt zijn voor het maken van een kozijn. Iedere houtsoort heeft zijn eigen kwalificaties, zoals levensduur, hardheid en kleur. 
 
Maatwerk 
 
Graag zoeken wij samen met u naar een passende oplossing voor die moeilijke hoek in uw winkel. Het gebrek aan opbergruimte in uw opslag of dat ene keukenkastje dat net niet in de hoek van uw keuken past.

Specialiteit
  • Houtenkozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Planken,kasten,lijsten 
  • Maatwerk