Kunststofkozijnen
Peter Hol Timmerfabriek in
Alphen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Peter Hol Timmerfabriek
Zandkamp 8
6626KV Alphen

tel: 0487-561570

Extra informatie

Wij zijn een timmerfabriek die bestaat sinds 1991. Met ingang van 1 Juni 2001 zijn wij gestart in een nieuwe bedrijfshal (~1400 m2), waarbinnen een machinale afdeling voor het fabriceren van diverse kozijnen, vouwwanden, bijzondere- / renovatie kozijnen, ramen, deuren, lijstwerk, enz.   
Met een spuiterij waar wij volgens de nieuwe milieuwet 2003 de kozijnen spuiten, met water verdunbare sneldrogende dekkende grondverf op basis van een Alkyd emulsie. Een afmontage waar wij al het in de machinale afdeling ingefreesd hang- / sluitwerk in de kozijnen monteren, zodat bijv. alle ramen en deuren al in onze fabriek worden afgehangen. Dit alles eventueel volgens het  
Politie Keurmerk "Inbraakweerstand klasse II" hang- / sluitwerk.  
 
Wij leveren aan diverse erkende aannemers, tevens particulieren die wij graag van dienst zijn en eventueel de kozijnen aan huis inmeten voor een perfecte passing. Dit alles volgens uw wensen. U kunt ook bij ons terecht voor persoonlijk advies en werk op maat. 
 
Graag tot ziens met al uw vragen en/of opdrachten. 
 
Onze kozijnen worden 2x gespoten in een grondlaag van 80mu en dienen dan binnen 6 maanden na aflevering geschilderd (afgelakt) te worden.

Specialiteit
  • RamenenKozijnen 
  • Schuifpuien 
  • Deuren 
  • Draai-,Kiepramen 
  • Trappen 
  • Hang-ensluitwerk 
  • Spuitwerk