Kunststofkozijnen
Bouw Partners Amsterdam aannemersbedrijf in
Amsterdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouw Partners Amsterdam aannemersbedrijf
Groenhoedenveem 16
1019 BL Amsterdam

tel: 06 46735855

Extra informatie

Wat zou dat prettig zijn. Glasheldere planningen, toegankelijke communicatie. En altijd met degelijk, ambachtelijk vakmanschap als uitgangspunt.  De garantie van een geslaagd project. De zekerheid dat het niet alleen bouwtechnisch volledig voor elkaar komt, maar ook in goed overleg en in aangenaam contact. 
Daarvoor – en meer – staat BPA: Bouw Partners Amsterdam. 
 
Betrokken en betrouwbaar bouwen 
 
BPA is bouwkundig aannemer. Wij verbouwen woningen, kantoren en praktijkruimtes, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers (ontwikkelaars en vastgoedbeheerders, musea en medische centra). 
 
Wij werken vanuit ons kantoor en onze werkplaats aan de Vaartstraat 32 in Amsterdam. 
 
Betrouwbaar: 
BPA is gecertificeerd aannemer, lid van Bouwend Nederland, deelnemer BouwGarant, VCA-gecertificeerd, en erkend Fundeon-leerbedrijf. 
 
Betrokken: 
Bij BPA krijgt u de garantie van een geslaagd project. De zekerheid dat het niet alleen bouwtechnisch volledig voor elkaar komt, maar ook in goed overleg en in aangenaam contact. 
BPA is gespecialiseerd in gecompliceerd bouwkundig en constructief werk: 
 
– renovatie 
– restauratie 
– funderingsherstel 
– kelderbouw 
– metaalconstructiewerk 
– kozijnwerk 
– dakwerk 
– balkons 
– dakterrassen 
– aanbouwen 
– dakopbouwen 
– gevelherstel

Profiel 

Naast ambachtelijk vakmanschap onderscheiden wij ons met modern projectmanagement: 
 
– open en eerlijke calculaties 
– precieze werkvoorbereiding 
– glasheldere planning 
– efficiënte uitvoering 
– nauwkeurige verslaglegging 
– duidelijke communicatie 
 
Wij werken nauw samen met opdrachtgever, gemeente, architect, constructeur, leverancier en onderaannemer. Hierdoor zijn we in staat om ook renovaties van 10–20 woningen zeer goed te managen. 
 
U kunt ons ook als expert inschakelen om bouwkundige problemen te analyseren en een voorstel voor herstel te maken. Bijvoorbeeld bij vochtproblemen in kelders, scheurvorming in constructies, etc. 
 
Op al ons werk geldt garantie overeenkomstig de Consumentenvoorwaarden Verbouwingen (Covo 2010, particuliere opdrachtgevers) en de Algemene voorwaarden voor aannemingen in het bouwbedrijf (AVA 1992, zakelijke opdrachtgevers).