Kunststofkozijnen
Voogel Aannemingsbedrijf in
Amsterdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Voogel Aannemingsbedrijf
Stoombootweg 53
1035TV Amsterdam

tel: 020-6334765

Extra informatie

Alles over onze bouwservice in Amsterdam   
De beste bouwservice in Amsterdam, daarmee realiseert u uw droomhuis wél! 
 
Bij een verbouwing of aanpassing van uw woning komt veel kijken. Plannen maken, bouwmaterialen regelen, budgetteren. Het zijn vaak grote, ingrijpende en tijdrovende projecten, die ook nog eens plaats moeten vinden naast de dagelijkse beslommeringen van een baan en het runnen van een huishouden. 
 
Zelf doen? Dat kan natuurlijk. Maar veel mensen zien al snel door de bomen het bos niet meer. Zij vertrouwen liever op de hulp van een ervaren professional: Aannemingsbedrijf Voogel BV, uw bouwservice in Amsterdam. 
 
Sinds jaar en dag zijn wij de bouwservice in Amsterdam met passie. Dankzij ons enthousiaste team van ervaren vaklui maken wij van elke klus een gestroomlijnd project, met uw ultieme woongenot als resultaat. 
 
Kleinere verbouwingen en aanpassingen, zoals het installeren van een keuken of het plaatsen van een dakkapel, tot meer ingrijpende projecten of het van de grond af bouwen van uw droomhuis: wij staan u met onze kennis en ervaring graag ter zijde. De overlast van de verbouwing houden wij tot een absoluut minimum beperkt. Geef de klus met een gerust hart uit handen aan Aannemingsbedrijf Voogel BV in Amsterdam.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Serre