Kunststofkozijnen
Van Deursen kozijnen in
Beek en donk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Deursen kozijnen
Willemstraat 9c
5741 PA Beek en donk

tel: 0492-464991

Extra informatie

Bent U op zoek naar nieuwe kozijnen, een dakkapel, erker of een schuifpui? Kies dan voor het gemak van kunststof of aluminium kozijnen. Van Deursen montage heeft al vele jaren ervaring op het gebied van kunststof kozijnen.   
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel in ons werk als in de samenwerking met onze opdrachtgevers. 
 
Op onze website vindt U een beschrijving van ons bedrijf , maakt U kennis met de producten die wij voeren en wat onze werkwijze is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees de informatie en bekijk de foto’s van enkele gerealiseerde projecten.  
 
Van Deursen Montage Bedrijf is sinds September 1993 actief in het plaatsen van kunststof en aluminium kozijnen. Nadat we jarenlang vanuit een niet al te gunstige locatie in de bebouwde kom hebben gewerkt, is ons bedrijf sinds 1 Juni 2003 gevestigd aan de Willemstraat 9c te Beek en Donk. Niet alleen voor nieuwe kozijnen bent u bij ons aan het juiste adres, ook voor het vakkundig laten plaatsen van dakkapellen, erkers en aanverwante zaken zoals gevelbekleding, kunt u bij van Deursen Montage Bedrijf terecht. 
 
Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in renovatie bij particulieren, maar werken ook op nieuwbouwen, en voor diverse aannemers in de regio. Ons bedrijf kenmerkt zich, door het vakkundig uitvoeren van al uw wensen. Of het nu gaat om het voorzichtig verwijderen van uw oude kozijnen, of het plaatsen van de nieuwe kozijnen en de bijbehorende afwerking daarvan, bij onze vakmensen is dit in goede handen. Wij zijn er dan ook best een beetje trots op dat bijna al onze klanten door andere tevreden klanten bij ons terecht zijn gekomen. Mondelinge reclame is namelijk nog steeds de beste reclame! 
 
Voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte komen we meestal eerst bij de klant thuis. Op deze manier kunnen uw persoonlijke wensen beter worden besproken, omdat er dan direct een overzicht is van de situatie bij u thuis. Er worden door ons vakkundige adviezen gegeven. Is het bijvoorbeeld nodig om een stalen-latei boven uw raam te plaatsen? Er worden adviezen gegeven over inbraakwerend beslag, isolatie etc. 
 
Nadat uw wensen bekend zijn, maken we voor u een vrijblijvende offerte. Hierin staat vermeld wat wij leveren, monteren, de garanties en uiteraard de prijs. Indien u hiermee akkoord gaat, ontvangt u van ons een orderbevestiging, die wij ondertekend retour willen. Zodra wij deze hebben ontvangen gaan wij voor u de kozijnen bestellen, en een x aantal weken later komen wij ze bij u plaatsen. 
 
GEEN AANBETALING BIJ ONS!!!! U betaalt pas als het klaar is.  
 
Van vroeger uit had ieder huis houten kozijnen. Omdat er gewoonweg niets anders voor handen was. Later kwamen er dan de eerste stalen kozijnen. Tegenwoordig heeft u keuze uit verschillende producten. Kunststof, aluminium en hout. Alle producten hebben voor en nadelen. 
 
Maar voor iedereen wegen die niet even zwaar. Houten kozijnen zijn mooi, maar blijven onderhoud vragen. Kunststof en Aluminium gaan langer mee en hebben niet om de zoveel tijd een schilderbeurt nodig. 
 
Ook is de tijd dat kunststof kozijnen wit, plat en lomp waren voorgoed voorbij. Tegenwoordig zijn deze kozijnen bijna niet van houten te onderscheiden. U kunt ze zelfs bestellen met een houtnerf erin. Uiteraard in bijna iedere gewenste kleur. 
 
Dit geldt ook voor de materialen waarmee wij uw gevel bekleden. Hiervoor worden door ons duurzame onderhoudsvrije producten gebruikt, die volgens de geldende normen van bouwbesluit worden gemonteerd.