Kunststofkozijnen
Vika Kunststof in
Bellingwolde
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vika Kunststof
Leidijksweg 17/06
9695CP Bellingwolde

tel: 0597-531874

Extra informatie

Maatwerk kunststof producten via Vika Kunststof   
Vika Kunststof is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en monteren van kunststof producten. Wij beschikken over een eigen showroom in Bellingwolde en binnenkort ook in Tynaarlo. Doordat wij de kunststof profielen (Hollands profiel) laten transporteren naar ons productie-proces in het buitenland, kunnen wij onze kozijnen voor een gunstige prijs op de nederlandse markt aanbieden. Wij bieden dan ook de laagste prijsgarantie. 
 
In het productieproces in het buitenland worden tevens de keurmerken SKG inbraakwerendheid klasse 2 doorgevoerd in onze kunststof kozijnen en deuren. Zo hebt u niet alleen de laagste prijsgarantie, maar ook een product van topkwaliteit. 
 
Het profiel: 
 
Vika Kunststof maakt gebruik van REHAU profiel. 
REHAU fabriceerd al meer dan 50 jaar raamprofielen uit PVC 1406. 
Kunststof producten met hoge kwaliteitseisen 
 
Dit is een eigen weekmakervrije en hoogslagvaste receptuur. De eisen die aan de kwaliteit worden gesteld zijn zeer hoog. Tijdens de profielfabricage wordt doorlopend de kwaliteit gecontroleerd op uiterlijke afwijkingen, maatafwijkingen en kleurafwijkingen. Productiemonsters worden eveneens in het fabriekslaboratorium getest op slagvastheid, gedrag na opslag in de warmte en maatverandering bij grote temperatuurwisselingen. 
 
Verder is een belangrijk testonderdeel de praktische blootstelling aan weersinvloeden. Hierbij worden profielmonsters blootgesteld aan extreme omstandigheden op laboratoriumschaal en in gebieden zoals Arizona (VS). 
 
De kwaliteit wordt bewezen door de wereldwijde keurmerken die op REHAU producten zijn verleend: 
 
Veelzijdig assortiment kunststof producten 
 
Vika Kunststof levert maatwerk kunststof producten. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw levering van kunststof kozijnen, maar leveren nog veel meer zoals: 
 
 • Kozijnen 
 • Deuren 
 • Schuifpuien 
 • Kleuren 
 • Horren 
 • Veranda's 
 
De producten worden gemaakt van REHAU profielsystemen dat zich laat kenmerken door kwaliteit en uitstekende isolatie voor zowel geluid en warmte. Een product van voldoet aan de eisen op ecologisch en economisch gebied. 
 
Naast het ontwikkelen van kunststof producten, kunnen we ook de montage voor u verwezelijken. Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem dan gerust contact op. 
 
Werkwijze 
 
Vika Kunststof hanteert scherpe prijzen en snelle levering van haar producten en diensten. Van tevoren communiceren wij u een prijs, zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. 
 
Hebt u tijdens realisatie van uw opdracht aanvullende wensen, dan kunnen we zo nodig onze planning daarop aanpassen. Wij zullen dan alovorens we overgaan tot het verrichten van deze extra diensten met u concreet afspreken wat de aanvullende werkzaamheden zijn, en wat hiervoor de afgesproken meerprijs is. 
 
Alle producten die worden geleverd zijn voorzien van de volgende keurmerken: 
 
 • Inbraakwerendheid klasse 2 
 • KOMO keurmerk 
 • TNO- test wind- en waterdichtheid 
 
Zo bent u garagandeert van een product van hoogstaande kwaliteit. 
 
 
Laagste prijsgarantie 
 
Vika Kunststof garandeert altijd de laagste prijs. De prijzen van onze concurrenten worden binnen een straal van 100 km nauwlettend in de gaten gehouden en zonodig passen we onze prijzen direct aan. 
 
Indien u binnen een straal van 100 km van VIKA te Bellingwolde toch een lagere offerte ontvangt, vertel het ons. Na controle passen we onze prijs niet alleen direct aan, maar ontvangt u ook nog eens 5% extra korting. 
 
Voorwaarden van onze laagste prijsgarantie: 
 
 • De producten dienen nieuw te zijn. 
 • Het prijsverschil moet door Vika kunststof controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of controle bij de betreffende aanbieder. 
 • De betreffende aanbieder moet gevestigd zijn binnen een straal van 100 km van Vika kunststof in Nederland/Duitsland waar de offerte van afkomstig is. 
 • Het product moet worden aangeboden in een openbaar toegankelijke winkel, dus niet via internet. 
 • Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings) uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijv. op het terrein van toelating in Nederland/Duitsland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten etc. 
 • De producten dienen van dezelfde kwaliteit en uitvoering te zijn (profiel, kleur, houtnerf etc.) 
 
Indien de klant bij aankoop aan Vika kunststof kan aantonen dat het product elders en onder bovengenoemde voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Vika kunststof het product voor dezelfde prijs en 5% extra korting leveren aan de klant.