Kunststofkozijnen
Kozijn Lunteren BV in
Bennekom
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kozijn Lunteren BV
Veenderweg 10/B
6721WE Bennekom

tel: 0318-548476

Extra informatie

Kozijn Lunteren BV   
Swelles montage (Didam) en Kozijn Lunteren zijn gefusseerd sinds media 2010. De hoofdactiviteiten vinden nu plaats via Kozijn Lunteren in Bennekom. 
 
Kozijn Lunteren BV is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in houten en kunststof kozijnen zowel in deuren, dakkapellen als in allerlei andere gevelelementen, overkappingen, serres en afwerkingmaterialen. 
 
Wij werken uitsluitend met gerenommeerde kozijnfabrikanten. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van raamdecoratie en buitenzonwering. 
 
Op velerlei manieren kunnen wij u adviseren op het gebied van nieuwbouw en renovatie van kozijnen, deuren, dakkapellen, serres, schuifpuien en gevelbekleding. 
 
Neem de proef op de som en regel een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. 
 
 
Kozijnen 
 
 
Wij bieden u de keuze tussen kunststof of houten kozijnen. 
 
Kunststof kozijnen 
 
Kunststof kozijnen zijn in verschillende soorten te krijgen, het zogenoemde vlakprofiel en het blokprofiel. 
De kozijnen zijn te verkrijgen in diverse RAL-kleuren dit kan door middel van een houtnerffolie of een acrylcolor. Daarnaast wordt standaard gebruik gemaakt van HR++ isolatieglas en beschikt al het beslag over het politie keurmerk. 
 
Afwerking van de kozijnen gebeurt naar wens met kunststof of mdf. 
 
Houten kozijnen 
 
Naast de kunststof kozijnen leveren wij ook hardhouten kozijnen, deze kozijnen kunnen worden geleverd met draaikiep ramen en zijn standaard 80 mu gegrond. Ook de houten kozijnen zijn voorzien van het politiekeurmerk, en worden geleverd met HR++ isolatieglas.