Kunststofkozijnen
Bouw 2000 in
Blankenham
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouw 2000
Pollesteeg 2
8373EM Blankenham

tel: 0527-290580

Extra informatie

Of het nu gaat om een kleine verbouwing, een complete renovatie of het ontwikkelen van nieuwbouw, bij ons bent u aan het goede adres. Wij voorzien u van vakkundig advies op bouwkundig terrein en streven daarbij om het kostenplaatje voor u zo laag mogelijk te houden. Vooral in een tijd van economisch bewustzijn is het belangrijk te weten dat u bij ons niet te veel betaald.
Uw bouwproject is een investering waarbij een hoge kwaliteit belangrijk is. Daarbij is in onze ogen een lage bodemprijs niet het uitgangspunt, maar een betere prijs/kwaliteit verhouding. Wij houden uw bouwkosten laag door onze efficiente werkwijze en onze jarenlange ervaring in de bouw. Wij werken met een kleine bedrijfsbezetting (lees: bedrijfskosten) maar zó geselecteerd dat we uw hele project van A tot Z kunnen realiseren. Doordat dezelfde mensen calculeren en de bouwbegeleiding verzorgen, vertaalt die efficientie zich in een concurrende prijs zonder op kwaliteit te bezuinigen.
Wij weten bouwkundige kennis en creativiteit in te zetten om voor u economisch te kunnen bouwen. Dit ziet u terug in onze geheel open en gespecificeerde begrotingen.

Op onze website kunt u kennis maken met onze projecten varierend van aanbouw, opbouw, nieuwbouw van vrijstaande woningen of woningen in een rij, tot de ontwikkeling en bouw van bedrijfspanden.
Bouwen en verbouwen
De bouw is iets waar u (meestal) niet dagelijks mee te maken heeft. Hierdoor kunt u zaken over het hoofd zien of vastlopen in uw plannen. Daarom denken wij graag met u mee en vertalen wij samen met u uw wensen en ideeën in concrete plannen. Wij adviseren u over eventuele alternatieven en zoeken samen met u naar de beste oplossing binnen uw budget. Waar nodig schakelen wij andere partijen in zoals een architect, een bouwkundig adviesbureau of constructeur om de plannen verder uit te werken. Ook in de keuze van deze partijen is uw budget bepalend.

Heeft u al een uitgewerkt bouwplan? Ook dan kunt u bij ons terecht. Graag brengen wij, aan de hand van uw tekeningen en berekeningen, een vrijblijvende offerte aan u uit.

Bouwen en verbouwen, wat kost het?
Geen nieuwbouw- of verbouwingsproject is gelijk. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen wensen. Casco, gevorderd casco of volledig afgewerkt, eenvoudig of luxe, alles is mogelijk, maar ook alles heeft zijn prijs. Op internet zijn zeer uiteenlopende prijzen per kuub of vierkanten meter te vinden.