Kunststofkozijnen
Bootsma Bouwbedrijf in
Blauwhuis
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bootsma Bouwbedrijf
Broer de Wittestrjitte 5
8615LD Blauwhuis

tel: 0515-579723

Extra informatie

Welkom bij bouwbedrijf Bootsma. Bent u op zoek naar een aannemer dan bent u bij bouwbedrijf Bootsma aan het goede adres. Vanuit een nieuwe werkplaats wordt vakkundig werk afgeleverd. Verbouw, onderhoud, renovatie en nieuwbouw zorgen al jaren voor tevreden klanten. Bent u geïnteresseerd ? Vraag vrijblijvend een offerte, vakkundig advies of kom gewoon eens langs. Hebt u plannen voor nieuwbouw of voor het aanbouwen van een garage, een serre, een nieuwe dakkapel of badkamer? U zegt het maar. Bouwbedrijf Bootsma is veelzijdig in bouwen. Wij verzorgen het gehele traject: Bouwtekeningen, vergunningen en advies over de juiste materialen m.b.t. duurzaam bouwen en energiezuiningheid. Wilt u zelf ook werkzaamheden uitvoeren? Dat kan. Bouwbedrijf Bootsma is flexibel bij elke opdracht. Ook bij onderhoud aan uw woning of pand wilt u het beste. Wij doen kozijnreparatie’s of ,indien nodig, vervangen door kunststof kozijnen. In vele gevallen wordt gewerkt met vaste onderaannemers. Dit werkt snel en vertrouwd. De klant kan natuurlijk ook zelf een keuze maken voor bijv. installatiewerken.