Kunststofkozijnen
Van Donselaar Timmer & Onderhoudsbedrijf in
Bodegraven
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Donselaar Timmer & Onderhoudsbedrijf
Spanjeweg 28/B
2411PX Bodegraven

tel: 0172-618290

Extra informatie

Van Donselaar Timmer & Onderhoudsbedrijf is een ervaren familiebedrijf dat al meer dan 12,5 jaar geen project uit de weg gaat. Het bedrijf is opgestart in 1998 door vader van Donselaar. In januari 2011 zijn beide zoons medeeigenaar geworden van het bedrijf.    
Met elkaar vormen we een uitstekend team dat door de jarenlange ervaring alles beet pakt. Samen met de klanten staan we sterk en bedenken we met elkaar een juiste oplossing voor alle voorkomende werkzaamheden. 
 
Van Donselaar Timmer & Onderhoudsbedrijf is een vakkundig en ervaren bedrijf op het gebied van timmerwerk, verbouwingen en renovatie werkzaamheden. 
Timmerbedrijf van Donselaar kan uw verbouwing compleet verzorgen van begin tot eind. Hierbij kunnen wij u voorzien van adviezen en mogelijkheden die een verbouwing met zich meebrengt. 
 
Aarzel niet en vraag naar de vele mogelijkheden die Timmerbedrijf van Donselaar in huis heeft. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een solide partner op het gebied van timmerwerk, verbouwingen en/of renovatie werkzaamheden. 
 
Timmerwerk is een breed begrip. Wat verstaan we hieronder? Of het nu gaat om een complete gevel of het maken van een veranda, lambrisering in de hal of het wegwerken van de radiatoren, wij kunnen dit allemaal voor u realiseren. Bij ons kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. 
 
Heeft u plannen om uw huis in een totaal ander jasje te steken of juist een paar meter groter te maken? Wij kunnen dit geheel voor u verzorgen, van het slaan van heipalen tot het behang en schilderwerk. Hierbij kunnen wij u in alle details adviseren zoals kozijnen, stucwerk en alles wat bij een mooie aanbouw komt kijken. 
 
Is uw badkamer in oude stijl en zou u graag wat nieuws willen? Wij kunnen voor u een mooi ontwerp maken en uitvoeren geheel naar uw ideeën en wensen. 
 
Is uw keuken aan vervanging toe of wilt eens genieten wat iets nieuws? Van Donselaar kan voor u een keuken op maat helemaal in uw stijl van landelijk tot modern laten maken en plaatsen. 
 
Zijn uw kozijnen slecht en wilt u graag een nieuw kozijn? Van Donselaar kan voor u een nieuw kozijn leveren en plaatsen van hout of kunststof zoals u dat wilt. 
 
Een dakkapel is een verantwoorde investering. Behalve uw woonplezier verhoogt het de waarde van uw woning. Dakkapellen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ieder dak is anders, een dakkapel is dus maatwerk. Van Donselaar kan de ideale dakkapel voor u ontwerpen en plaatsen. 
 
Kijk ook eens op onze vloerensite: www.vdvloeren.nl

Specialiteit
  • Timmerwerk 
  • Verbouwingen 
  • Badkamers 
  • Kozijnen 
  • Keuken 
  • Dakkapellen 
  • Onderhoudswerkzaamheden 
  • Vloeren 
  • Vakwerk 
  • Renovatiewerkzaamheden