Kunststofkozijnen
Sapa Building System BV in
Breda
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Sapa Building System BV
Minervum 7067
4817ZK Breda

tel: 076-5873400

Extra informatie

Architecturale aluminium oplossingen   
Sapa Building System BV is één van Europa’s grootste leveranciers van aluminium profielsystemen en maakt deel uit van een internationaal netwerk in profielextrusie en warmteoverdracht. We bieden toonaangevende architecturale aluminium oplossingen die energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. Onze missie is om onze klanten toonaangevende architecturale aluminium oplossingen te bieden die innovatief, energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. 
 
We bieden architecten en ontwerpers een uitgebreid assortiment aluminium profielsystemen voor vliesgevels, ramen, deuren en gespecialiseerde toepassingen. Dankzij de kennis die door de jaren heen verkregen is, levert onze organisatie toonaangevende, vernieuwende, eersteklas profielsystemen die overal ter wereld vanuit esthetisch als kostenbesparingsoogpunt gewaardeerd worden. 
 
Windbelasting, statische en dynamische weersbestendigheid, akoestische en warmte-isolatie, bestendigheid tegen rukwinden, veiligheid en oog voor design. Dit zijn allemaal factoren waarmee we rekening houden als we nieuwe producten ontwerpen. 
 
De knowhow en activiteiten van onze toonaangevende en markleidende Europese systeemhuizen worden gecoördineerd en gebundeld om onze klanten een optimale dienstverlening te bieden. Dit maakt het mogelijk een toonaangevend gamma van vernieuwende architecturale aluminiumoplossingen te produceren. 
 
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 
 
Wilt u meer weten over onze internationale werkzaamheden? Bezoek dan de website van onze holding www.sapagroup.com.

Mooi, isolerend, wind- en waterdicht en veilig 

Dat zijn onze hoogwaardige aluminiumsystemen en energieoplossingen. 
 
U levert graag kozijnen af die een geheel vormen met de uitstraling van het gebouw waarin ze geplaatst worden. Onze talloze mogelijkheden van de aluminiumprofielen en energieoplossingen maken dit vanzelfsprekend. Naast de aantrekkelijke vormgeving zijn de aluminiumoplossingen kleurvast, wind- en waterdicht, isolerend en bovenal veilig. 
 
Ook zijn onze oplossingen duurzaam, energiebesparend en voldoen ze aan alle isolatienormen. De gedetailleerde technische tekeningen bij onze producten maakt de plaatsing en montage eenvoudig waarmee u direct de kwaliteit van de systemen waarborgt. Standaard product of maatoplossing? Bij ons bent u aan het juiste adres.