Kunststofkozijnen
Vlassak Aannemingsmij. B.V. in
Budel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vlassak Aannemingsmij. B.V.
’t Inne 14
6021 DA Budel

tel: 0495-491229

Extra informatie

Bouwen is ons vak, al meer dan 75 jaar. Wat door onze voorouders in gang is gezet, hebben wij in de loop der jaren verder uitgebouwd. Met als resultaat een gezonde, dynamische onderneming, van vele markten thuis in alles wat met bouwen te maken heeft.   
Opdrachtgevers in het hele land weten ons te vinden, of het nu gaat om seriematige woningbouw, onderhoud, renovatie, prefab betonelementen, kozijnen of bouwmaterialen t.b.v. de particuliere bouwer. 
 
Op onze website kunt u nader kennis maken met ons bedrijf. We hopen u hiermee een goede indruk te geven van ons bedrijf. Een bedrijf dat meegaat in de ontwikkelingen die plaatsvinden in de bouw van woningen, utiliteitsbouw, renovatie, onderhoud, fabricage van prefab betonelementen of prefab metselwerk. 
 
Wij denken onze opdrachtgevers op een breed terrein van dienst te kunnen zijn. Hopelijk ervaart u dat ook zo en we spreken de hoop uit dat onze manier van denken en werken de basis zal zijn voor een langdurige samenwerking op tal van gebieden. 
 
Historie 
 
Vlassak Aannemingsmij. B.V. is in 1933 gestart als eenmansbedrijf in Budel. Oprichter was de heer Jos Vlassak en hij richtte zich met verschillende bouwactiviteiten op de plaatselijke, particuliere markt. De zaken gingen voorspoedig en al vrij snel kwamen ook de broers Sjang, Janus en Bert in het bedrijf. In de jaren tot aan de Tweede Wereldoorlog groeide het bedrijf uit tot een volwaardige bouwonderneming, die voornamelijk actief was in de particuliere bouw van woningen, renovatie en onderhoud. 
 
De echte groei werd ingezet na de magere oorlogsjaren. Nederland was toe aan wederopbouw en Vlassak profiteerde mee van de enorme vraag naar woningen. Het werd de basis voor de huidige, solide onderneming met tal van bouwgerelateerde specialismen. Deze zijn ondergebracht in aantal zelfstandige ondernemingen, die deel uitmaken van een Holding. Dit zijn: 
 
  • Vlassak Aannemingsmij BV 
  • Vlassak Betonbedrijf BV 
  • Vlassak Timmerbedrijf BV 
  • Techniek & Bouw Budel BV 
 
Na de eerste generatie Vlassak werd het bedrijf voortgezet door Jan Vlassak. Hij stond jarenlang als algemeen directeur aan het roer van de onderneming. Inmiddels is al weer de derde generatie Vlassak aangetreden. Jack Vlassak en John Vlassak geven nu leiding aan de diverse werkmaatschappijen, met in totaal zo’n 120 medewerkers in vaste dienst.