Kunststofkozijnen
Kingma's Bouwbedrijf in
Buitenpost
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kingma's Bouwbedrijf
Oost 48
9285XL Buitenpost

tel: 0594-249794

Extra informatie

Wij u laten kennismaken met een van de meest flexibele Bouwbedrijven in Noord Nederland.  Aan de Oost 48 te Buitenpost startte de familie Kingma begin 2002 dit bouwbedrijf. 
 
In de afgelopen jaren zijn al veel kleine en grote opdrachten naar volle tevredenheid uitgevoerd, en dat is en blijft ook de doelstelling van Kingma´s Bouwbedrijf: het leveren van een uitstekend product tegen een concurrerende prijs. 
 
Bij Kingma's Bouwbedrijf kunt u terecht voor alle bouw,- en verbouwwerkzaamheden. Of het nu gaat om een complete nieuwe woning, of het verbouwen van een badkamer, Kingma's Bouwbedrijf pakt de klus professioneel aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en materialen.