Kunststofkozijnen
Directbouw b.v. in
Coevorden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Directbouw b.v.
De Holwert 4
7741 KC Coevorden

tel: 05 24513043

Extra informatie

Wie is Directbouw b.v.   
Directbouw b.v. is sinds de oprichting in 1955 fabricant van tijdelijke huisvesting, semi-permanente en permanente huisvestingen. Wij zijn niet alleen actief op de Nederlandse markt, maar ook in Duitsland hebben we een vestiging onder de naam E. Rent Raumsysteme GmbH. 
 
Wij adviseren, ontwerpen, fabriceren, verkopen en verhuren flexibele bouwsystemen, van kantoorunit tot sanitaire units, van noodlokalen tot tijdelijke schoolgebouwen. Dankzij de uitgebreide en gedegen kennis van onze medewerkers kunnen onze modulaire bouwsystemen van casco tot sleutelklaar worden opgeleverd. Tevens kunnen infrastructurele werkzaamheden, zoals fundering, grondwerk en bestrating, door ons worden verzorgd. 
 
Ook voeren wij verplaatsingen van flexibele bouwsystemen van onze collega-bouwers uit en hebben wij deze systemen in onze verhuurvloot. Deze ervaring met verschillende modulaire bouwsystemen heeft als bijkomend voordeel dat het opdoen van nieuwe ideeën voor het verbeteren van onze producten veel aandacht en impulsen krijgt. 
 
Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0524-513043 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen. 
 
Door de jarenlange ervaring van onze werknemers kunnen wij u de huisvesting bieden waarnaar u op zoek bent. 
 
De organisatie bestaat uit 29 werknemers. Stuk voor stuk vakmensen die een hecht team vormen om de productie van units in goede banen te kunnen leiden. 
 
De productie wordt uitgevoerd door 20 werknemers, met ieder een eigen specialiteit. Timmermannen, schilders en elektriciens maken het mogelijk dat Directbouw al meer dan 
55 jaar units op maat kan leveren. 
 
Het kantoorpersoneel verzorgt het volledige tekenwerk van offertetekening tot bouwaanvraag, de inkoop van duurzame en gebruiksvriendelijke producten en de werkvoorbereiding van projecten. 
 
Ons team van enthousiaste commercieel technisch adviseurs kunnen u, door hun ervaring, een passende offerte doen toekomen en staan u daarom graag te woord bij al uw huisvestingsvraagstukken. 
 
Aangezien Directbouw VCA** gecertificeerd is, worden al onze projecten uitgevoerd volgens de eisen van deze certificering. Tijdens de uitvoering volgen we het V&G plan en houden ons altijd bewust bezig met zaken op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 
 
Verplaatsbare accommodatie van permanente kwaliteit 
 
Directbouw b.v. is in 1955 gestart met het fabriceren van onder andere tijdelijke huisvesting, kantoorunits en noodlokalen. U kunt bij ons terecht voor het advies, ontwerp, verhuur en de fabricage van de modulaire bouwsystemen. We hebben ons gespecialiseerd in alles van kantoorunits tot volledige tijdelijke huisvesting voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen en zorginstellingen. Daarnaast leveren we ook steeds vaker huisvesting vallend onder bouwbesluit permanent. Wij hebben kantoorunits te huur, maar voorzien u ook graag van kleedkamers met sanitair.