Kunststofkozijnen
Scheurwater Weru in
Culemborg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Scheurwater Weru
Zandstraat 43
4101ED Culemborg

tel: 0345-512678

Extra informatie

Bij Scheurwater in Culemborg bent u voor WERU kozijnen in uw regio al meer dan 20 jaar op het juiste adres. Breng eens een bezoek aan de showroom. Natuurlijk kunt u ook een afsrpaak maken om bij u thuis de wensen en mogelijkheden te bespreken.   
Bekijk op onze website wat willekeurige door ons uitgevoerde projecten. 
 
WERU de nummer 1 in kunststof kozijnen! 
 
Lekker comfortabel ligt u met uw iPad op de bank, kinderen spelen onbekommerd op de grond. In een goed geïsoleerde woning hebt u geen last van tocht en is de temperatuur altijd ideaal. Waarbij u op stookkosten bespaart. Een goede isolatie schenkt comfort en woongenot. Aan de basis van dat woongenot staan hoogwaardige kunststof materialen en uiteraard een vakkundige montage. 
 
Bij Weru heeft u de keus uit verschillende soorten isolatieglas. Naast het standaard isolatieglas kunt u ook kiezen voor glas met een specifieke werking, bijvoorbeeld geluiddempend. Voor elk kunststof kozijn en voor elke schuifpui biedt Weru het juiste type beglazing. U kunt dus zelf bepalen hoe hoog of hoe goed uw isolatie tegen de koude moet zijn en in welke mate zonlicht welkom is. Maar altijd uit zich dat in een lager energieverbruik, een lagere energierekening en een behaaglijke atmosfeer. 
 
Uiteraard biedt Weru u ook verschillende ventilatiemogelijkheden, van ventilatie in het glas en het plaatsen van ventilatieroosters tot slimme vergrendelingstanden. Met Weru zit u altijd goed. 
 
Op WERU kunt u vertrouwen 
 
De plek bij uitstek waar u zich dag en nacht veilig moet kunnen voelen is toch wel uw eigen woning. Zaak dus dat de beveiliging van kozijnen, ramen en deuren solide is geregeld. De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven. Weru biedt u verschillende veiligheidsopties waaruit u, al naar gelang uw woonsituatie en uw persoonlijke eisen, kunt kiezen.

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen 
  • Kunststofdeuren 
  • Maatwerk 
  • Onderhoudsvrij 
  • Maximaleisolatie 
  • Hang-ensluitwerk 
  • Ruimekeusinafwerking 
  • Velekleuren