Kunststofkozijnen
Romijn Kozijn.nl in
Den Haag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Romijn Kozijn.nl
Van Boisotstraat 2
2581RT Den Haag

tel: 070-3460341

Extra informatie

ROMIJN KOZIJN.NL   
Perfectie in kozijnrenovatie sinds 1991!! 
Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van kozijnrenovatie? 
 
ROMIJN KOZIJN.NL is al sinds jaar en dag uw betrouwbare partner als het aankomt op klasse werk voor een scherpe prijs in Den Haag en omstreken. Of het nou gaat om een slecht kozijn dat al jaren aan vervanging toe is, een schuifpui, een serre of zonwering, wij hebben een vakkundig antwoord op al uw vragen. 
 
· Wij zijn gespecialiseerd in kunststof en aluminium kozijnen 
· Wij geven 10 jaar garantie op al onze kozijnen 
· Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in ons vak 
· Geregistreerde en degelijke vakmensen 
· Verzorgd werk met uitmuntende afwerking 
· Inbraakwerend sluitwerk 
· Deskundig en betrouwbaar advies 
 
 
Wij maken gebruik van kunststof (kunststofprofielen die niet van echt hout te onderscheiden zijn), aluminium en hout, klassiek en modern, kozijnen, schuifpuien en serres. Tevens gebruiken wij vrijwel altijd HR ++ glas of HR+++. Dit is hoogwaardig isolatie glas waardoor uw woning voor geluid en tocht wordt geïsoleerd. Tevens zorgt het hoogwaardige isolatieglas dat uw energiekosten omlaag gaan. 
 
Schroomt u niet om een offerte aan te vragen voor de renovatie van uw kozijnen, puien en of deuren. U zult versteld staan van de scherpe prijs die wij u kunnen bieden. Onze kwaliteitsproducten kunnen wij, door een jarenlange relatie met onze leverancier, zeer scherp inkopen. Nog belangrijker voor u om te weten is dat we geen concessies doen ten aanzien van de kwaliteit! 
 
Naast vakmanschap en aantoonbare ervaring bent u bij ROMIJN KOZIJN.NL aan het juiste adres voor deskundig en betrouwbaar advies. Want net als iedere woning maatwerk is, dient ook het advies vooraf maatwerk te zijn. Rekening houdend met alle wensen, eisen, budget en oorspronkelijke uitstraling. Maar bovenal een realistisch en haalbaar advies waar wij achter staan. Wij komen vrijblijvend bij u langs om ons product te tonen met een hiervoor speciaal ingerichte bestelauto. 
 
Wij leveren Veka, Kömmerling, Wymar, Reynaers en Aliplast kozijnen (Zie tabblad Links). 
Wij leveren ook zonwering en raamdecoratie van Verano (Zie tabblad Links). 
 
ROMIJN KOZIJN.NL al jaren het vertrouwde adres voor: 
 
  • Raam- en deurkozijnen 
  • Schuifpuien 
  • Winkelpuien 
  • Rolluiken 
  • Serres 
  • Zonwering 
  • Raamdecoratie