Kunststofkozijnen
Boer Timmerwerken & Onderhoud in
Deventer
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Boer Timmerwerken & Onderhoud
Bronsinklaan 55
7421EM Deventer

tel: 0570-511739

Extra informatie

Klusbedrijf Deventer   
Uw klusbedrijf uit Deventer voor alle voorkomende klussen in Deventer en Omstreken. 
 
Zoekt u een proffesioneel klusbedrijf in Deventer dan moet u dit lezen, informatie over onze werkzaamheden aanbiedingen offertse maken voor uw nieuw toilet, badkamer, kozijnen of uw zolder verbouwen, alles kan. 
 
Dit alles tegen klus prijzen ook wij hebben last van de crisis, daarom hebben wij de prijzen aangepast, maar we passen niks aan de kwaliteit deze blijft het zelfde, ook kleine klussen voeren wij uit misschien kunnen we dit combineren met andere klussen, maar laat dit ons probleem zijn kleine klus kleine prijs. 
 
Maar ook nemen wij graag grote klussen aan, wij hebben proffesionele ervaring al 25 jaar, waarvan 5 jaar in de installatie techniek graag delen wij deze ervaring, wij zijn geen klusbedrijf in deventer met ontevreden klanten en zeker geen prutsers. 
 
Ook kunnen wij technische tekeningen maken of een 3D tekening van uw klus desnoods schakelen wij onze huis constructeur in, we laten niks aan toeval over. 
 
Ook kunnen wij een passende offerte voor de verzekering maken, desnoods wordt alles geregeld. 
 
geintreseerd in ons klus bedrijf uit Deventer laat een offerte maken ,enige wat u moet doen maak een korte omschrijving in de offertes en wij nemen kontakt met u op, makkelijker kan haast niet. 
 
Laat onze ervaring over uw klus gaan ,wij geven advies op maat bij Klusbedrijf Deventer veel ervaring bij u in de buurt. 
 
Geen meerwerk, geen dure offertes ,wat je ziet is wat je krijgt.

Specialiteit
  • Verbouwen/Aanbouw 
  • Dakkapelen&dakramen 
  • Dakopbouwenveranda"s 
  • Installatie 
  • Winkelinrichting