Kunststofkozijnen
Alfa Glas BV in
Dordrecht
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alfa Glas BV
Einsteinstraat 70
3316GG Dordrecht

tel: 078-6513000

Extra informatie

Al meer dan twintig jaar geleden begon Alfa Glas in Dordrecht met het afdichten van inbraakschade bij woningen en bedrijven. Om de klanten beter te kunnen bedienen, werd het dienstenpakket al snel uitgebreid met reparatie van glasschade.    
Inmiddels bieden we naast een veelheid aan glassoorten een compleet assortiment van deuren en kozijnen voor binnen en buiten, hang- en sluitwerk en zonwering. Hierbij leveren we aan particulier en bedrijf. 
 
Voor een volledig overzicht van de verschillende mogelijkheden, verzoeken we u een bezoek te brengen aan onze showroom in Dordrecht. Ons ervaren personeel geeft u graag passend advies over onze producten, veiligheid en inbraakpreventie.  
 
Alfa Glas is leverancier en installateur van PKVW(Politie Keurmerk Veilig Wonen)-goedgekeurd hang- en sluitwerk.  
 
Uiteraard zijn we nog altijd actief op gebied van urgente afdichting en reparatie voor particulier en bedrijf met onze 24uur nooddienst. 
 
 
Glas  
 
Glas is er in vele soorten en maten. De verschillende eigenschappen van de vele glassoorten zorgen ervoor dat er voor nagenoeg iedere toepassing een geschikte oplossing te vinden is. Hiernaast ziet u een overzicht van de meest voorkomende soorten en toepassingsgebieden.  
 
Voor een advies op maat of niet vermelde glassoort kunt u ons uiteraard bereiken via de contactpagina. 
 
 
Speciaal glas  
 
Glazen deuren, achterwanden, douchedeuren en cabines. Speciale toepassingen van hardglas dat door behandelingen en extra verhitting in de oven tot wel zeven keer sterker is dan normaal glas.  
Nog specialer zijn de voordelen van het gebruik van glas in uw interieur. In de onderdelen “Glazen deuren”, “Glazen wanden” en “Douchedeuren en cabines” leest u meer over de mogelijkheden. 
 
 
Deuren  
 
Uw voordeur is uw visitekaartje. Een mooie deur is, zonder dat veel mensen er bij stil staan, een goede eerste indruk van uw woning of bedrijf. Verder behoort een deur simpelweg goed te openen maar vooral tochtdicht en inbraakveilig te sluiten. 
 
Alfa Glas heeft een groot assortiment binnen- en buitendeuren, tuindeuren, beslag en hang- en sluitwerk, van degelijk modern tot stijlvol klassiek.  
Naast het leveren van deuren en sloten, verzorgt Alfa Glas ook het afhangen van deuren, het plaatsen van kozijnen en het monteren van sloten en beslag. Hierbij werken we voor zowel particulier als bedrijf, en zowel in de vervangingsmarkt als de nieuwbouw. 
 
Voor het complete overzicht van deuren verzoeken we u een bezoek te brengen aan onze showroom in Dordrecht.