Kunststofkozijnen
De Jong Kozijnen in
Dronten
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Jong Kozijnen
De Killick 74
8251 DC Dronten

tel: 06-51261250

Extra informatie

De Jong Kozijnen is een bouwbedrijf met jarenlange ervaring dat zowel in Dronten als in de rest van Flevoland en ver daarbuiten projecten uitvoert voor particulieren en bedrijven.   
Dé voordelen van De Jong Kozijnen: 
 
 • Ruime ervaring 
 • Snelle levertijden 
 • Vooraf hoeft u géén aanbetaling te doen 
 • Montage d.m.v. aanbrengen van nieuwe stelkozijnen 
 • Uitstekende service (ook na montage) 
 
De Jong Kozijnen werkt met de kozijnprofielen van VEKA. 
 
VEKA kozijnprofielen: Altijd de juiste keuze 
 
De voordelen van kunststof kozijnen: 
 
 • Duurzame, vormvaste constructie 
 • Tochtdichte afsluiting 
 • Lagere stookkosten 
 • Geluidswerend 
 • Bestand tegen weer en wind 
 • Onderhoudsarm en eenvoudig schoon te houden 
 • In meer dan 30 verschillende kleuren verkrijgbaar 
 • Inbraakvertragend volgens ‘Veilig wonen’ 
 • De Jong Kozijnen zijn KOMO en SKG gecertificeerd 
 
 
Verschillende modellen 
 
Afhankelijk van de stijl die uw voorkeur heeft, kunt u bij De Jong Kozijnen kiezen tussen een aantal modellen: TOPLINE NL of TOPLINE AD. 
 
TOPLINE AD heeft een modern, afgeschuind profiel, wat hen uitermate geschikt maakt voor woningen met een eigentijdse bouwstijl. De speciaal gevormde staalversterkingen maken deze kozijnprofielen extra stevig en stabiel. 
 
Het verdiepte kozijnsysteem van TOPLINE NL maakt het mogelijk om naar binnen en naar buiten draaiende ramen en deuren toe te passen met behoud van de dieptewerking. Bovendien zijn de kozijnen geschikt voor dik glas. TOPLINE NL is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld, rekening houdend met de eisen uit het Bouwbesluit. 
 
Jarenlang genieten 
 
Kunststof kozijnen van De Jong Kozijnen zijn oerdegelijk. Ze zijn opgebouwd uit meerdere kamers en voorzien van stalen versterkingen. Daardoor behouden ze hun vorm en zijn ze bijzonder duurzaam. Daar komt nog bij dat weer en wind geen invloed hebben op de kozijnprofielen, zodat ze ook nog eens heel lang erg mooi blijven. 
 
Extra veilig 
 
Wilt u ’s nachts rustig kunnen slapen zonder u zorgen te hoeven maken over inbrekers? Dat kan met VEKA. Mede dankzij de stalen versterkingen in de profielconstructie dragen VEKA kunststof kozijnprofielen in belangrijke mate bij aan een veilige woning. In combinatie met inbraakveilig hang- en sluitwerk zijn kozijnen van VEKA profielen SKG gecertificeerd. 
 
Een fris idee 
 
Ventileren is belangrijk voor uw gezondheid. Gelukkig biedt VEKA u een brede keus aan draai/kiep-, draai-, kiep- of klepramen, al dan niet voorzien van ingebouwde ventilatieroosters. Zo houdt u uw woning niet alleen mooi, maar ook nog eens lekker fris. 
 
Nauwelijks onderhoud 
 
Hebt u ook zo’n hekel aan schilderen? Dan zijn de kunststof kozijnen van De Jong Kozijnen echt iets voor u. die hebben namelijk helemaal geen schilderbeurt nodig. Af en toe een doekje erover en uw kozijnen zien er weer uit als nieuw. Jaar na jaar. 
 
Altijd de kleur die u wenst 
 
Natuurlijk wilt u uw woning graag een persoonlijk tintje geven. Dat kan met De Jong Kozijnen. Die zijn immers leverbaar in heel veel verschillende kleuren. Met of zonder houtdesign. Voor oudere panden zijn er zelfs twee speciale kleuren: monumentaal groen en monumentaal crème.