Kunststofkozijnen
Glashandel Dussen in
Dussen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glashandel Dussen
Dorpsstraat 49/A
4271AB Dussen

tel: 0416-391187

Extra informatie

Glashandel Dussen is een moderne en dynamische glashandel in het Land van Heusden en Altena en staat voor een vriendelijke bediening en vakmanschap.   
Vanaf het aller eerste begin is Glashandel Dussen een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren. Ondernemen is immers samenwerken, alleen red je het niet. 
 
Isolatieglas (dubbelglas) is sinds de opkomst (eind jaren "70) tot op de dag van vandaag het product van Glashandel Dussen. Van een bungalow tot een complete rij nieuwbouw woningen; als er een nieuw kozijn gemaakt wordt moet er bijna altijd dubbelglas in. Vroeger was dit anders: dubbelglas was duur en pas toen de overheid subsidies ging verstrekken schoot het aantal vierkante meters dat jaarlijks werd geproduceerd de lucht in. Veel mensen kozen in de jaren "70 tot eind jaren "90 dan ook voor enkelglas.  
 
De nadelen zijn bekend: kil, koud, vocht/condens aan de binnenzijde en de verloren energie. Met een keuze voor het inmiddels welbekende "HR++ dubbelglas" wordt vele kubieke meter aardgas per jaar bespaard. Dit door een extra isolerend gas in de spouw: Argon gas. Het is dan ook niet vreemd dat één van onze kern activiteiten dus het herbeglazen van kozijnen is.