Kunststofkozijnen
Munsterman Ramen en Deuren BV in
Echt
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Munsterman Ramen en Deuren BV
Newtonweg 23
6101WX Echt

tel: 0475-488832

Extra informatie

Veka kozijnen Limburg   
Munsterman Ramen en Deuren BV in Echt te Limburg is al ruim 20 jaar een toonaangevend fabrikant van ramen, deuren en VEKA kozijnen in Limburg en omstreken. De producten zijn beschikbaar in kunststof en aluminium. Het bedrijf maakt maatwerk van de beste kwaliteit, dankzij inzet van vakmensen en een hoge mate van automatisering. 
 
De ambachtsmensen van Munsterman gaan met hun tijd mee. Zij beschikken dan ook over de allernieuwste computergestuurde machines die het vakwerk ondersteunen. De exacte maatgegevens van bestelde ramen, deuren en kozijnen worden ingevoerd en vervolgens worden de profielen exact op maat gezaagd. Ook het lassen gebeurd computergestuurd en datzelfde geldt voor de afwerking. Maar geen enkel werk verlaat Munsterman Ramen en Deuren zonder een intensieve controle door onze eigen vakmensen. Elk raam is bovendien voorzien van een KOMO-certificaat en een VEKA attestnummer en het sluitwerk van het politie-veiligheidskeurmerk. Munsterman Ramen en Deuren B.V. werkt volledig volgens de laatste Nederlandse normen.  
 
 
Aluminium kozijnen 
 
Aluminium is een stabiel en sterk materiaal dat uitermate geschikt is voor grote constructies, zoals gevels, veranda's en entreepuien. 
Aluminium kozijnen hebben ongekende voordelen, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Het heeft een moderne en strakke uitstraling en kan in nagenoeg elke gewenste kleur worden geleverd. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm, roestvrij en sterk. Kromtrekken en vervormingen van een door het gewicht van glas zijn onmogelijk. 
Een aluminium kozijn is eenvoudig thermisch en geluidsisolerend te maken en heeft unieke inbraak- en brandwerende eigenschappen. Het materiaal gaat een leven lang mee, is volledig recyclebaar en daardoor uitermate milieuvriendelijk. 
Munsterman biedt aluminium raamoplossingen voor elke woonwens. Modern, klassiek,eenvoudig of met oog voor detail, in kwalitatief hoogwaardig aluminium. 
De mogelijkheden zijn haast oneindig. Ook voor aluminium ramen geldt dat zij kunnen worden uitgevoerd in de gewenste kleur. 
 
 
Kunststof kozijnen 
 
Net als aluminium leent kunststof zich uitstekend voor nieuwbouwprojecten en de renovatie van woonhuizen en kantoorpanden. U ziet dan ook steeds meer gebouwen met een kunststof kozijn in het straat beeld. 
Kunststof kozijnen hebben een uitstekende isolerende werking en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Om de kwaliteit en de sterkte van de kunststofprofielen te vergroten, worden de kokerprofielen altijd inwendig met staal versterkt. De kozijnen kunststof profielen kunnen worden voorzien van houtnerffolies en spuitwerk. Daarin biedt Munsterman Ramen en Deuren een zeer ruime keuze, zodat u altijd de fraaie uitstraling kunt creëren die u wenst. Dankzij de houtnerffolie oogt uw raam- of deurkozijn als houtwerk, maar profiteert u toch van de voordelen van kunststof. Kunststof kozijnen limburg kunnen ook met horren en ander toebehoren worden geleverd. 
 
 
Kozijnen op maat 
 
Munsterman maakt al haar kozijnen op maat, dat wil zeggen op precieze maatvoering. Het maken van kunststofkozijnen is vakwerk en zal dus na precieze inmeten door ons vervaardigd worden in onze eigen fabriek. Maatwerk van A tot Z. Het maatwerk begint bij Munsterman Ramen en Deuren al bij het begin, u wordt door onze adviseurs vakkundig meegenomen in de wereld van kunststof en aluminium, alles zal uitvoerig worden uitgelegd en besproken. U gaat toch een behoorlijke investering doen en dan mag u zeker als klant iets verwachten...Maatwerk kozijnen van de beste kwaliteit voorzien van al uw wensen.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Schuifpuien 
  • Veranda"s 
  • Rolluiken 
  • Vliegenhorren 
  • Nieuwbouw 
  • Renovaties