Kunststofkozijnen
Heidstra Klusbedrijf in
Ede
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Heidstra Klusbedrijf
Veenderweg 139
6713AE Ede

tel: 0318-650773

Extra informatie

Heidstra Klusbedrijf is een allround onderhouds- en klusbedrijf voor de particuliere èn zakelijke klant.   
U kunt bij ons terecht voor het ophangen van een schilderij tot het uitbouwen van uw woning. Van straatwerk tot een nieuwe badkamer. Zo'n beetje alle werkzaamheden in en om uw woning. Heel breed dus. 
 
Wij bieden u graag zekerheid bij het uitvoeren van uw klus. Daarom zijn we aangesloten bij de VLOK. De VLOK staat voor duidelijke afspraken en een goede garantieregeling. Kortom de zekerheid die u zich wenst. 
 
Begrippen die wij belangrijk vinden in de uitvoering van ons werk zijn o.a. creativiteit, flexibiliteit en betrokkenheid. 
 
Deze aspecten zijn zo belangrijk omdat elke klus weer een nieuwe uitdaging vormt. Situaties verschillen en vergen steeds een eigen aanpak. Meedenken om met elkaar tot de beste uitvoering van uw klus te komen. 
 
Wij komen vrijwel altijd eerst het werk opnemen. Dat is altijd geheel vrijblijvend. Vervolgens gaan we aan de slag om een passende offerte te maken. 
 
Indien u akkoord gaat met onze offerte ondertekent u het VLOK-opdrachtformulier die wij voor uw klus opstellen. Hierop staat vermeld welke werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren, de kosten en de bijbehorende prijsafspraken. 
 
In overleg wordt een datum voor uitvoering van de opdracht afgesproken en vervolgens aan we aan de slag. 
 
 
U krijgt altijd minimaal een jaar garantie op het door ons uitgevoerde werk. Vaak geldt er een uitgebreidere garantermijn. Dat hangt veelal samen met de gebruikte materialen e.d. 
 
Op ons werk zijn de VLOK-uitvoeringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis opgesteld. 
 
Elk lid van de VLOK is ook bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven en Vloerenbedrijven aangesloten. Dat is voor u en voor ons een garantie, dat de gemaakte afspraken over en weer worden nagekomen.

Specialiteit
  • Timmerwerk 
  • Metselwerk 
  • Tegelwerk 
  • Sanitair 
  • Keukens 
  • Vloeren 
  • Kozijnen 
  • Beglazing 
  • Isolatie 
  • Groenedaken