Kunststofkozijnen
Middelhuis & Wopereis Bouwbedrijf BV in
Eibergen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Middelhuis & Wopereis Bouwbedrijf BV
Venneslatweg 14
7151HD Eibergen

tel: 0545-472060

Extra informatie

Middelhuis & Wopereis Bouwbedrijf BV maakte vanaf 1987 onderdeel uit van Bouw-/Ontwerpburo Jan Scharenborg uit Haaksbergen, maar is sinds 1997 een op zichzelf staand bedrijf dat zich gevestigd heeft in Eibergen. Door hun bouwbedrijf aan het bouw-/ontwerpburo gekoppeld te houden, bleef de combinatie van “Ontwerp en Uitvoering” voortbestaan. Momenteel beschikt bouwbedrijf Middelhuis & Wopereis over een eigen ontwerpafdeling waardoor de idiale combinatie “Ontwerp en Uitvoering onder één dak” is ontstaan.   
Ons team 
 
Wij zijn een flexibel bouwbedrijf met ruime ervaring in het bouwen van woningen in de vrije sector. Alle woningen worden traditioneel gebouwd door ons enthousiaste en vakkundige team van 15 medewerkers dat uitstekend in staat is uw wensen naar de praktijk te vertalen. 
 
Werkplaats 
 
Naast de kantoren beschikken wij over een ruime werkplaats. 
Hier worden o.a. houten bouwelementen z.a. dakkapellen, zoldervloeren, knieschotten, etc., van te voren gefabriceerd zodat deze elementen op de bouwplaats alleen nog maar gemonteerd hoeven te worden. Tevens treffen wij hier alle voorbereidende werkzaamheden mbt. het kapwerk. Het grote voordeel hiervan is dat wij niet geheel afhankelijk zijn van evt. weers-invloeden waardoor de bouwtijd aanzienlijk verkort wordt.

Werkwijze 

Traditioneel bouwen 
 
Al onze woningen worden traditioneel gebouwd door ons eigen enthousiaste en vakkundige team van medewerkers dat uitstekend in staat is uw wensen naar de praktijk te vertalen. Kenmerkend hierbij is het hoge afwerkingsniveau en het gebruik van duurzame materialen: 
 
De begane grondvloer is een PS-combinatievloer in plaats van een kanaalplaatvloer waardoor scheurvorming in de vloer wordt voorkomen. 
 
Alle binnenspouwbladen worden gemetseld van gebakken SnelBouwStenen waardoor er geen krimpscheuren ontstaan. Tevens worden alle binnenmuren van deze steen gemetseld. U zult dus nóóit lichte scheidingswanden in uw woning aantreffen. 
 
Alle boeidelen van b.v. dak- en gootoverstekken worden gemaakt van Western Red Ceder in plaats van Multiplex. Door deze duurzame oplossing is een veel langere levensduur gegarandeerd. 
 
Alle binnendeurkozijnen zijn hardhouten kozijnen (zonder bovenlichten) en geschikt voor stompe deuren. 
 
Verbouwingen 
 
Ook bij verbouwingen adviseren wij u vakkundig en kunnen wij het gehele traject van aanvraag welstand en bouwvergunning tot de oplevering aan toe voor u verzorgen. 
 
Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel op uw bestaande woning, dan bereiden wij deze geheel voor in de werkplaats. 
'S morgens wordt uw dak open gemaakt, de dakkapel wordt geplaatst en 's avonds is uw dak alweer dicht. 
 
Net als bij nieuwbouw geldt ook bij verbouwingen dat het afwerkingsniveau zeer hoog is, en dat er altijd duurzame materialen gebruikt worden.