Kunststofkozijnen
Timmer- en Interieurwerk Roy Janssen in
Eijsden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmer- en Interieurwerk Roy Janssen
Industrieweg 11
6245 HW Eijsden

tel: 043-4092985

Extra informatie

Timmer- en Interieurwerk Roy Janssen is een bedrijf met vakkennis en jaren lange ervaring, dit alles met bewezen vakmanschap.   
Het bedrijf bestaat sinds 1970 en is opgericht door Jean Janssen. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Roy Janssen. 
 
Timmer- en Interieurwerk Roy Janssen, een bedrijf waar afwerkingsniveau en kwalitatieve materiaal keuzes hoog in het vaandel staan. 
 
Interieurwerk 
 
Meubels en betimmeringen zijn een essentieel onderdeel van een huis en kunnen een geweldige uitstraling hebben. Timmer- en Interieurwerk Roy Janssen is gespecialiseerd in het verzorgen van houten maatwerkproducten waar u naar op zoek bent. 
Van onder andere tv-meubels, inloopkasten, garderobe kasten tot en met alle soorten betimmeringen. Dit alles met een hoog afwerkingniveau. Wij verzorgen het gehele traject van inmeting, fabricage in eigen werkplaats tot en met plaatsing voor u. Ook voor het ontwerp en deskundig advies staan wij graag voor u klaar. Om een optimaal resultaat te kunnen blijven garanderen is de keuze van welk te gebruiken houtsoort, constructies en andere materialen erg belangrijk. 
 
Betimmeringen 
 
Ook voor alle soorten betimmeringen kunt u bij ons terecht. Radiatorbekledingen, voorraadkasten voor in de garage, bijkeuken of berging en afwerking van deze ruimtes. Ook voor het realiseren van een extra slaapkamer op zolder verzorgen wij het gehele trajact voor u. Van het plaatsen van een scheidingswand voorzien van kozijn met deur, verlaagd plafond tot en met het maken en plaatsen van kasten en dergelijke. Dit alles in één hand waardoor het gehele proces op elkaar is afgestemd. 
 
Timmerwerkplaats 
 
Al onze producten worden gefrabiceerd in de eigen timmerwerkplaats. Een onmisbaar iets als het gaat om maatwerk producten. Hierdoor kunnen wij veel werk voorbereiden en op maat maken voordat we bij u het product komen plaatsen. Iets wat tijd en geld bespaard voor u en ons. 
 
Kozijnen en deuren 
 
Kozijnen leveren wij ook vanuit de eigen timmerwerkplaats. 
Tevens leveren wij binnen- en buiten deuren inclusief hang en sluitwerk. Kwalitatief goede deuren in alle soorten en prijsklassen. 
Leverancier van o.a. Norhtgo deuren, skantrae en weekamp deuren  
 
Hang en sluitwerk defect? 
 
-Leveren en plaatsen van nieuw hang en sluitwerk.  
 
-repareren hang en sluitwerk 
 
Inbraakpreventie 
 
Leveren en plaatsen van inbraakpreventie producten. Ter plaatse wordt de situatie bekeken en besproken. Dit kan ook op afspraak in de avonduren. 
 
Reparatie en renovatie 
 
Een kozijn of deur hoeft niet altijd vervangen te worden. Ook al eens gedacht aan het repareren en/of renoveren van ramen en deuren?. Bespaart tijd en geld!