Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf Mulder Elspeet BV in
Elspeet
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Mulder Elspeet BV
Staverdenseweg 51
8075AP Elspeet

tel: 0577-491703

Extra informatie

Bouwbedrijf Mulder Elspeet is gespecialiseerd in bouwen voor wonen, werken en vrije tijd. Bouwen doe je samen, dat weten we uit ervaring. Ieder bouwproject, iedere woning, iedere renovatie staat in dienst van de mensen die er gaan wonen, werken of verblijven. Uw huis moet uw thuis zijn. Uw school, uw kantoor moet functioneel, prettig en gezond zijn. Uw verbouwing moet efficiënt en met zo min mogelijk overlast verlopen. Uw bouwproject moet een veilige en plezierig leefbare nieuwbouw opleveren.   
Bouwbedrijf Mulder Elspeet is voor u een veelzijdige en flexibele partner. In het gehele traject denken we met u mee. Als opdrachtgever staan uw eisen en wensen centraal. Daarbij beschikken we over hoogwaardig gekwalificeerde mensen voor de beste aanpak en uitvoering. U heeft uw ideeën, plannen, wensen en dromen. Wij combineren die graag met onze kennis, vakmanschap en ervaring. Dat verstaan we onder "Samen bouwen aan uw toekomst!" 
 
Nieuwbouw 
 
Komt u met nieuwbouwplannen bij Bouwbedrijf Mulder Elspeet, dan zullen we u met onze deskundigheid en ervaring enthousiast verwelkomen. Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een plan neer te leggen, dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Zowel in de woningbouw als in de utiliteitsbouw staan wij ons mannetje. In beide markten hebben wij de afgelopen jaren onze deskundigheid getoond. Hoewel de wensen en eisen van beide markten veel van elkaar verschillen, weten we elk project, voor zowel ondernemer als particulier, tot een succes te maken. 
 
Verbouw 
 
Bouwbedrijf Mulder Elspeet streeft naar een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie. Wij denken voor en tijdens de verbouwing met u mee. Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren. 
 
Renovatie 
 
Zit u ook te denken aan een renovatie van uw woning, maar weet u niet waar u beginnen moet of wat nu echt nodig is? Neem gerust contact met ons op. We komen vrijblijvend de situatie bekijken en u krijgt op basis van onze jarenlange ervaring deskundig advies van ons. 
 
Machinale houtbewerking 
 
Wij beschikken over een eigen moderne werkplaats met professionele vakmensen om elke opdracht naar volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren. Wij meten zelf vanaf (digitale) tekening of komen onze maatproducten zelf inmeten en plaatsen.

Zekerheid 

Een nette voorgevel van een aannemersbedrijf zegt niets over de kwaliteit van de mensen die achter die voorgevel werken. Dat er veel kaf onder het koren zit in de bouw, is niet onbekend. Om u de zekerheid te geven dat u met ons een betrouwbare partner in huis haalt, hebben wij ons aangesloten bij verschillende zekerheidsinstellingen. Zij lichten ons elk jaar volledig door en beoordelen ons op kwaliteit, diploma's en financiele draagkracht. Als je lid bent van deze instellingen, mag je met gepaste trots vermelden te voldoen aan alle hoge eisen die er gesteld worden. Voor ons de bevestiging dat we het goed doen, voor u de zekerheid van deskundigheid en vakmanschap. Zo zijn wij aangesloten bij: 
 
BouwGarant. 
 
BouwGarant is sterk gericht op verbouwingen. Zo hebben zij speciale spelregels opgesteld voor verbouwingen en een commissie die geschillen onafhankelijk behandeld. Om lid te zijn moeten we in het kort aan 6 voorwaarden voldoen: 
 
1. Juiste diploma's en verzekeringen 
Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma's en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft. 
 
2. Aantoonbare ervaring 
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren. 
 
3. Duidelijke afspraken 
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan. 
 
4. Kwaliteitscontroles 
Alle BouwGarant- aannemers worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen. 
 
5. VerBOUWgarantie 
U kunt kiezen voor extra zekerheid door de VerBOUWgarantie af te sluiten. Let wel op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie. 
 
6. Geschillencommissie 
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En komt u er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant? Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie. 
 
Ook zijn wij lid van: 
 
Woningborg. 
 
U vraagt zich af wat dat inhoudt? We zullen het kort toelichten. 
De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.  
Woningborg: geeft u meer zekerheid 
Voordat een bouwonderneming zich kan inschrijven bij Woningborg, toetst Woningborg de bouwonderneming op financieel gebied, technische vakbekwaamheid en deskundigheid. Bij ieder bouwplan worden de tekeningen en technische omschrijving getoetst aan het Bouwbesluit. Ook wordt de concept (koop-/)aannemingsovereenkomst beoordeeld op een goede balans in de rechtsverhouding tussen koper en bouwonderneming. 
 
Wat betekent de Woningborg Garantie- en waarborgregeling voor u? 
Als u een huis met Woningborg-garantie koopt, betekent dit voor u o.a. het volgende: 
 
- gaat uw bouwonderneming tijdens de bouw failliet, dan zorgt Woningborg voor afbouw van uw woning. 
- Woningborg waarborgt de garantieverplichting van de bouwonderneming, anders gezegd als de bouwonderneming niet meer kan of wil herstellen dan draagt Woningborg hier zorg voor. 
- bouwondernemingen, die bij Woningborg zijn ingeschreven, zijn verplicht om een model (koop-/)aannemingsovereenkomst met bijbehorende algemene voorwaarden en toelichting te gebruiken. Het modelcontract vormt de contractuele basis voor de rechtsverhouding tussen u als koper en de bouwonderneming. In dit modelcontract zijn de rechten en plichten van de koper en de bouwonderneming evenwichtig vastgelegd. 
- wanneer er na oplevering van de woning geschillen tussen de koper en de bouwonderneming ontstaan over de kwaliteit van de woning dan kan Woningborg hierin bemiddelen. 
 
Zie voor meer informatie over dit onderwerp ook www.woningborggroep.nl