Kunststofkozijnen
Van Schijndel BV Bouwbedrijf in
Geffen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Schijndel BV Bouwbedrijf
Bredeweg 13
5386KM Geffen

tel: 073-5322961

Extra informatie

Van Schijndel BV Bouwbedrijf    
Van Schijndel BV Bouwbedrijf vindt zijn oorsprong in het Brabantse Geffen. Van Schijndel is afgelopen decennia uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf, met een omzet van circa € 50 miljoen en een personeelsbestand van ongeveer 150 medewerkers. In ruim zestig jaar heeft Van Schijndel zich ontwikkeld tot een dynamisch bedrijf van formaat met een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten. Deze reputatie heeft Van Schijndel te danken aan de betrouwbaarheid als partner, vakmanschap en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. “Er is maar een ding belangrijk: een tevreden klant”. 
 
Mede om die redenen werkt Van Schijndel al jaren samen met vaste onderaannemers, die werken volgens de kwaliteitsnormen van Van Schijndel. Van Schijndel is ISO 9001:2008 en VCA** 2008/05 gecertificeerd, een erkend leerbedrijf en tevens lid van Woningborg. 
 
Van Schijndel heeft een eigen timmerfabriek en een eigen materieeldienst. In de volledig geoutilleerde timmerfabriek kunnen in een korte doorlooptijd en snelle omschakeltijd, kozijnen, ramen en deuren in kleine of grote series, onder KOMO keur geproduceerd worden. Met de breed opgezette materieeldienst zijn we in staat snel respons te geven op de vraag om inzet van materieel. Tevens beschikt Van Schijndel over een eigen onderhoudsdienst met “allround” vaklieden. 
 
Van Schijndel heeft een reputatie opgebouwd als no-nonsense organisatie, waarbij u van Van Schijndel mag verwachten dat op alle niveaus met u wordt meegedacht, voor zowel kleine als grote bouwwerken. Zo kunnen wij tezamen met u als klant borg staan voor het bereiken van de juiste uitstraling, maximale functionaliteit en een juiste prijs-/kwaliteitsverhouding. Of het nu gaat om een kantoor, bedrijfshal, distributiecentrum, school, woning of winkelcentrum, wij kunnen voor u een pand realiseren volledig naar uw wensen. 
 
Van Schijndel in beweging 
 
Van Schijndel Bouwgroep is een familiebedrijf. Jan van Schijndel, de grondlegger van het bedrijf, richtte in 1945 te Vinkel zijn eenmanszaak op. In 1973 nam Jo van Schijndel het bedrijf van zijn vader over. Aanvankelijk richtte Van Schijndel Bouwgroep zich met name op de woningbouw, maar al snel werden de eerste projekten in de utiliteitsbouw gerealiseerd. In de laatste vijftien jaar is het ontwikkelen en bouwen van winkelcentra uitgegroeid tot een specialisatie van Van Schijndel Bouwgroep. 
 
Het 50 jarige jubileum werd in 1995 gevierd met de opening van een nieuw representatief kantoorpand te Geffen. De groep kreeg nieuw elan met de introductie van een nieuw logo en de omarming van de slogan “kwaliteit wint de strijd”. Een slogan die de wijze van werken weergeeft en die nog steeds staat voor de manier waarop Van Schijndel Bouwgroep de meest uiteenlopende projekten realiseert. 
 
De derde generatie van de Van Schijndel familie heeft inmiddels zijn intrede gedaan, John, Gerjan en Gerard zijn in de directie van Van Schijndel Bouwgroep vertegenwoordigd en staan voor continuïteit van de Van Schijndel Bouwgroep. 
 
 
“Kwaliteit wint de strijd” 
 
Onze missie is niet de grootste worden, maar wel de beste zijn. Dit zijn we door kwaliteit altijd voorop te stellen. Onze ISO en VCA certificering, de specifieke vakkennis van onze hoog opgeleide mensen en de samenwerking met vaste bouwpartners leveren daarvoor het beste bewijs. Met veel betrokkenheid en een enorme passie voor het vak brengen we dagelijks voor u kwaliteit in de praktijk. De slogan: “Kwaliteit wint de strijd” is hierbij onze drijfveer.