Kunststofkozijnen
Timmerfabriek Brouns in
Geulle
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Brouns
Westbroek 68
6243 CJ Geulle

tel: 043-3641472

Extra informatie

Respect kan men niet kopen, enkel verdienen!   
 
Hiervoor is uw vertrouwen in ons kunnen van essentieel belang. 
 
Timmerfabriek Brouns werd in 1963 opgericht en heeft door de jaren heen het imago opgebouwd van een kundige, dynamische en bovenal flexibele onderneming met korte levertijden. Elk project, groot of klein, wordt met alle zorg omringd en geheel conform de wensen van de opdrachtgever uitgevoerd. 
 
Wij vervaardigen machinaal timmerwerk kozijnen, ramen, deuren, luiken, dakkapellen, hefschuifpuien, paralelschuifpuien, patio vouwwanden en lichtstraten in nieuwe en oude detailleringen 
 
Timmerfabriek Brouns in Geulle is niet te vergelijken met andere timmerfabrieken.  
 
* Er worden natuurlijk gewone kozijnen en ramen gemaakt, maar de nadruk ligt toch op het produceren van restauratiewerk met een hoge moeilijkheidsgraad. 
 
* Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kozijnen, ramen en luiken voor (zeer) oude panden die gerestaureerd moeten worden. Onze vakmensen streven ernaar om exacte kopieën van de kozijnen, ramen en alle andere profielen maken. Dit houdt in dat als het pand bijvoorbeeld verzakt en de kozijnen dus scheef in de muren zitten, er dus ook scheve kozijnen gemaakt moeten worden.  
 
* Op restauratie gebied genieten wij dus een enorme kennis en mogen wij trots diverse werken tot onze orders noemen zoals Stadhuis Maastricht, enkele hoeves, kastelen, kerken en villa’s niet alleen in Limburg, maar ook tot ver over de provinciegrens. 
 
* Naast onze specialisatie in het restauratiewerk, maken wij uiteraard ook nieuwbouwkozijnen. Als geen ander weten wij een goed en degelijk product te maken tegen een zeer concurrerende prijs. 
 
Hang & sluitwerk 
 
* Nieuwe kozijnen met nieuwe profileringen volgens K.V.T. 95 met ROTO ROYAL (geen scharnieren in zicht) of ROTO A beslag met enkele of dubbele kierdichtingen merk DEVENTER in de hoeken gelast. 
* Hefschuifpuien in G.U. beslag. 
* Paralelschuifpuien en patio vouwwanden in ROTO beslag. 
* Deuren met B.S.W. beslag met drie puntsluitingen 
* Alle beslagen met of zonder politie keurmerk.  
* Restauratiekozijnen in ROTO ROYAL beslag of naar wens op maat gemaakt volgens oude voorbeelden zoals scharnieren en espagnoletten. Dit alles natuurlijk vervaardigd bij de vakman bij uitstek: de smid!. 
 
Natuurlijk kunt U bij ons natuurlijk ieder beslag krijgen. 
Op maat 
 
Alle produkten worden door ons op maat gemaakt. 
 
U kunt natuurlijk ook alle buiten- en binnendeuren bij ons bestellen in elke gewenste uitvoering. Deuren worden naar keuze ofwel gemaakt in onze fabriek ofwel bij deurenfabriek JAVA BV.