Kunststofkozijnen
Trabor Nederland in
Giessenburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Trabor Nederland
Transportweg 5
3381LP Giessenburg

tel: 0184-653585

Extra informatie

Trabor Nederland, uw partner in kozijnen, ramen en deuren.   
Sinds 1989 zijn wij werkzaam in de kunststof- en aluminium kozijnen branche. In 1996 zijn wij als Trabor Nederland gestart met het importeren van houten Zweedse kozijnen, ramen en deuren. Mede door onze ervaring van voor 1996 hebben wij ons leveringsprogramma al snel uitgebreid met kunststof- en aluminium kozijnen. 
 
Dit stelt ons in staat om u objectief advies te geven over de mogelijkheden die er zijn. Wij maken voor u eventueel een prijsvergelijk en geven u de kans om een juiste keuze te maken uit de verschillende producten. 
 
Projecten worden bij ons van begin tot eind begeleid, dit betekend dat wij al het technisch tekenwerk en de werkvoorbereiding verzorgen. Voor de montage van kozijnen, ramen en deuren beschikken wij over vakkundige timmerlieden die openstaan voor de wensen van de klant. 
 
Ook voor bijkomende zaken als vlieghorren, zonwering, dakkapellen, rolluiken of serres bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Kortom, wij leveren u maatwerk. Op onze site vindt u informatie om u verder te helpen een keuze te maken uit de diverse producten. Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen, kunt u uw gegevens invullen onder het tabblad 'informatie aanvragen'. Wij zullen dan contact met u opnemen. 
 
Kozijnen van kunststof 
 
Kunststof kozijnen hebben zich door de jaren heen inmiddels wel bewezen. Het is een product dat weinig onderhoud vraagt. 
 
Onze kunststof kozijnen, ramen en deuren worden geproduceerd van het Gealan S8000 systeem. Ook in andere merken kunnen wij voorzien. De kozijnen worden geproduceerd in Nederland volgens de in Nederland gestelde normen, welke veelal hoger liggen dan de meeste buitenlandse normen. 
 
De kunststof kozijnen kunnen in diverse vlakke- of verdiepte profielen worden geproduceerd, hierdoor is er voor ieder bouwstijl een passend kozijn. 
 
Het toepassen van acryl als basis voor de kleuren van de profielen biedt grote voordelen. De gekleurde kozijnen zijn hierdoor o.a. krasvaster en nemen minder warmte op. Ook in de wens voor kunststof kozijnen met houtnerf kunnen wij voorzien in diverse kleuren. 
 
Onze kunststof kozijnen zijn te leveren in vrijwel iedere gewenste vorm, combinatie en afmeting. 
 
DUS VOOR IEDER WAT WILS IN EEN SCALA VAN STANDAARD KLEUREN EN KLEURSYSTEMEN.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Serres 
  • Dakkapellen 
  • Montage 
  • Vlieghorren 
  • Zonwering 
  • Rolluiken