Kunststofkozijnen
Klein Gunnewiek Bouwbedrijf in
Groenlo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Klein Gunnewiek Bouwbedrijf
Veldpapenweg 3
7141LJ Groenlo

tel: 0544-461567

Extra informatie

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, een vereniging waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij begeleiden uw wensen van ontwerp tot oplevering. Onze gespecialiseerde vakmensen nemen u veel werk uit handen. Hun kennis en ervaring zorgen voor een doeltreffende aanpak van zowel bouwkundige aspecten als wettelijke regelgeving.    
Bouwbedrijf Klein Gunnewiek in de regio nog vaak 'De Kollewee' genoemd, is een bouwbedrijf met een lange bouwtraditie die geworteld zit in Eefsele bij Groenlo. Een bouwbedrijf dat al generaties lang de traditionele degelijkheid op bouwgebied hoog in het vaandel heeft. 
Deze degelijkheid, aangevuld met kennis van de modernste materialen en technieken, geven bouwbedrijf Klein Gunnewiek zijn bekende betrouwbare uitstraling. Als u bouw- of verbouwplannen heeft zijn er meerdere redenen om toch eens met bouwbedrijf Klein Gunnewiek te gaan praten. We kunnen rustig zeggen dat we trots zijn op ons werk.  
 
Als plaatselijke aannemer kennen wij als geen ander de lokale situatie. Wij weten welke bestemmingsplannen er gelden, hoe de bodemgesteldheid is en wat er wel en niet mag in de gemeente. 
Bouwbedrijf Klein Gunnewiek luistert naar uw wensen, geeft bouwkundig advies, biedt altijd een oplossing op maat en werkt uitsluitend met mensen die hun vak verstaan. U krijgt van het gehele bouwplan altijd een schriftelijke offerte. 
 
We zijn aangesloten bij het keurmerk van de NVOB, de grootste bouworganisatie van Nederland, tevens zijn wij aangesloten bij de vereniging Bouwgarant,waardoor u tegen alle risico's verzekerd bent

Specialiteit
  • garage  
  • maatwerk