Kunststofkozijnen
VBL Kozijnen in
Groesbeek
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

VBL Kozijnen
Knapheidepad 19
6562DW Groesbeek

tel: 024-3883273

Extra informatie

VBL Kozijnen   
Van de eerste oriëntatie tot en met het verbouwen, aanbouwen, uw huis voorzien van nieuwe kozijnen, deuren of ramen, zonwering, serre’s en/of lichtstraten en nog veel meer is VBL Kozijnen uw juiste aanspreekpunt. Onze adviseurs geven u niet alleen een eerlijk en gedegen advies maar zijn ook volledig op de hoogte van bouwtechnische zaken. 
 
U geeft uw geld maar een keer uit en wilt daar tientallen jaren plezier en wooncomfort voor hebben. Er zijn natuurlijk tal van zaken die u nog niet direct ziet maar wel heel belangrijk zijn. De meerwaarden van VBL Kozijnen zoals: ruime ervaring, eigen cadtekenwerk en vakkundige montage zorgen dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 
 
Onze professionele werkwijze, prima service en garantie zonder discussies voor geval er achteraf iets niet zou kloppen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
 
Kwaliteit 
 
VBL Kozijnen is een bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren, adviseren en monteren van deuren, ramen, zonweringen, rolluiken, garagedeuren enz. in diverse materiaalsoorten en naar uw wens. Veranda's leveren wij bijvoorbeeld met gelaagd glas en polycarbonaat platen in opaal, helder of bronskleuren.  
 
U kunt bij ons op afspraak de mogelijkheden bij VBL komen bezichtigen. Daarnaast komen wij bij u thuis om een gedegen advies te geven een eerlijke offerte uit te brengen. Wij laten dan tijdens ons bezoek de beschikbare producten zien, maar bekijken ook direct de situatie ter plekke, nemen de juiste maten op en kunnen daardoor een juiste offerte maken gericht op uw specifieke situatie. Daarnaast bent u niet gebonden aan de reguliere openingstijden omdat wij ook 's avonds en op zaterdag langs komen. VBL Kozijnen richt zich met deze service op de particuliere markt, alsmede op de kleine projectmatige markt. Alle producten worden exact op maat gemaakt, tegen concurrerende prijzen. De montage gebeurt uiteraard door de vakbekwame mensen van VBL Kozijnen. 
 
Veilig wonen met KOMO en SKG 
 
Alle houten en kunststof kozijnen die VBL Kozijnen aanbiedt zijn KOMO gecertificeerd. Daarnaast kunt u kiezen voor beslag dat SKG 2 gecertificeerd is. Voor meer informatie over veilig wonen kunt u 
contact opnemen met VBL Kozijnen »

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Deuren 
  • Ramen 
  • Zonwering 
  • Serre"s 
  • Lichtstraten