Kunststofkozijnen
Ambachtelijke Timmerfabriek Groningen in
Groningen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ambachtelijke Timmerfabriek Groningen
Bremenweg 12
9723 TD Groningen

tel: 050-549 47 41

Extra informatie

Ambachtelijke Timmerfabriek Groningen is ontstaan vanuit het vakmanschap van een vaste ploeg ambachtslieden. Mensen waarbij zaagsel als het ware door de aderen stroomt. Het maken van mooie dingen dat is waar het in dit vak om draait. Vaak is de liefde voor de houtbewerking van generatie op generatie overgegaan, evenals de technieken. ATG weet hierdoor uw opdracht kwaliteit en uitstraling mee te geven. Of het nu gaat om een speciaal stuk dat moet worden (na)gemaakt of de seriematige productie voor een nieuwbouw project. ATG zorgt er voor dat u krijgt waar u om vraagt.   
Echt vakwerk komt u nog maar weinig tegen. Factoren als tijd en prijs bepalen veelal de kwaliteit. ATG begrijpt dit. Daarom hebben we onze productie dusdanig geoptimaliseerd, dat wij binnen de huidige normen topkwaliteit kunnen leveren. Goed opgeleide vakmensen zorgen er voor dat een product geheel gemaakt wordt volgens de eisen en specificaties van de opdrachtgever. Uiteraard staat ATG u bij, om zelfs bij de moeilijkste problemen, tot een oplossing te komen.