Kunststofkozijnen
Kumij kozijnen in
Groningen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kumij kozijnen
Gotenburgweg 21
9723TK Groningen

tel: 050-8532000

Extra informatie

Kumij   
Over Kumij kozijnen 
 
Kumij B.V. is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, die haar kozijnen levert en desgewenst monteert in heel Nederland. De hoogwaardige kunststof kozijnen worden toegepast in renovatie en nieuwbouwprojecten voor woningcorporaties, aannemers, architecten en verenigingen van eigenaren. 
 
Onze flexibele projectorganisatie, bestaand uit ruim 125 medewerkers, heeft al ruim 55 jaar ervaring in het leveren van maatwerk. De projectmatige aanpak en een scherp oog voor wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor efficiënte samenwerking. Denk daarbij aan profilering, detaillering en bouwkundige aansluiting, maar ook aan bouwcoördinatie, bewonersvoorlichting en oplevering. 
 
Het Kumij kunststof kozijn is een volwassen product. De kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Profine en voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid. De grote variatie in profilering en kleur maakt het mogelijk efficiency te combineren met esthetiek. 
 
 
Kumij B.V. is een toonaangevende producent van kunststof kozijnen, die haar kozijnen levert en desgewenst monteert in heel Nederland. Onze flexibele projectorganisatie heeft reeds ruim 50 jaar ervaring in het leveren van maatwerk.