Kunststofkozijnen
Gebr vd Bercken Timmerbedrijf in
Grubbenvorst
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Gebr vd Bercken Timmerbedrijf
Lottumseweg 54
5971BX Grubbenvorst

tel: 077-3662536

Extra informatie

Gebr vd Bercken Timmerbedrijf   Kwaliteitswerk op maat 
 
Gebr vd Bercken Timmerbedrijf is een professioneel timmerbedrijf met jarenlange ervaring. 
 
Kleine of grote klussen, in of om het huis, particulier of zakelijk, wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn gevestigd in Grubbenvorst en kunnen je van dienst zijn in een straal van 50 kilometer. Geen lange wachtlijsten, wij gaan direct aan de slag. 
 
Wij gaan graag een nieuwe uitdaging aan om kwaliteit bij u thuis of bij uw bedrijf af te leveren. Naast het leveren van goede kwaliteit staat de nazorg bij ons ook hoog in het vaandel. Uiteraard werken wij met hoogwaardige gereedschap en materialen. 
 
Wij zijn u graag van dienst, dus neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. 
 
Renovatie 
 
Bij ons kun je je woning of bedrijf laten herstellen of deels vernieuwen. Combineer moderne elemenenten met de karakteristieke eigenschappen van het pand of behoud het originele karakter. Wij leveren werk op maat en voldoen aan al uw wensen.  
 
Nieuwbouw 
 
Altijd al je droomhuis willen laten bouwen? Wij kunnen het voor je realiseren. Van de eerste stap vanaf het ontwerp tot de nazorg kunnen we je van dienst zijn. Wij leveren kwaliteit op maat en service staat bij ons hoog in het vaandel. 
 
Meubels op maat 
 
Bij ons kun je ook terecht voor het op maat maken van meubels. Van bedden tot tafels en van modern tot klassiek. Samen met u nemen wij uw wensen door en wordt het een ware eyecatcher in uw inrichting.  
 
Onderhoud 
 
Werken de deuren, kozijnen en ramen niet meer naar behoren? Wij brengen de comfort terug in uw woning. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit houtmaterialen.