Kunststofkozijnen
ThermoTotaal Kunststof Techniek in
Haaksbergen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ThermoTotaal Kunststof Techniek
Eibergsestraat 220
7481HP Haaksbergen

tel: 053-5741477

Extra informatie

ThermoTotaal Kunststof Techniek   
ThermoTotaal Kunststof Techniek is een innovatief bedrijf met een jarenlange expertise op het gebied van projectrenovaties met duurzame kunststof producten. Wij werken in heel Nederland en hanteren een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 
 
Kunststof kozijnen worden steeds populairder dankzij de uitgebreide mogelijkheden op gebied van design en door de superieure kwaliteit waardoor onze kozijnen een leven lang meegaan. Daarnaast behoeven onze kozijnen geen schilderwerk en staat ze garant voor een uitstekende isolatiewaarde. 
 
 
ThermoTotaal Kunststof Techniek 
 
ThermoTotaal Kunststof Techniek is een innovatief bedrijf met een jarenlange expertise op het gebied van kunststof kozijnen, deuren, gevelbekleding, dakkapellen en schuifpuien. 
 
Thermo Totaal richt zich voornamelijk op project renovaties. Wij werken in heel Nederland en zorgen altijd voor een scherpe prijs. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar ook de keuze voor Schüco. Kunststof kozijnen worden steeds populairder dankzij de superieure kwaliteit en de vele voordelen die een kunststof kozijn u kan bieden. 
 
Onze kozijnen gaan een leven lang mee, hoeven niet geschilderd te worden en uw huis wordt beter geïsoleerd. Warmteverlies is verleden tijd en dat is beter voor het milieu en voor u! Onze producten worden door een succesvol en zeer bekwaam team op locatie geleverd en vakkundig afgemonteerd. 
 
Het idee van ons bedrijf is dat wij naar u luisteren en met u meedenken. U heeft wensen en ideeën, wij hebben de expertise om ze uit te werken. Als opdrachtgever zult u ervaren dat wij snel op uw wensen kunnen inspelen. 
 
 
Kunststof Kozijnen 
 
Kozijnen geven uw huis stijl, karakter en bepalen de sfeer van uw woning, zowel binnen als buiten. Daarom zijn de kunststof kozijnen van Thermo Totaal in alle maten en vele kleuren te verkrijgen. Ook hebben kunststof kozijnen van Schüco een draai/kiep systeem, waardoor u het raam op meerdere manieren kunt openen. Onderzoek heeft uitgewezen dat er geen enkel vervangbaar onderdeel in of aan een woning zit dat een dusdanig rendement oplevert als kunststof kozijnen. 
 
In een tijdsbestek van 25 jaar zijn kunststof kozijnen maar liefst 18 keer voordeliger dan hardhouten kozijnen! 
 
 
Dakkapellen 
 
Met de kunststof dakkapellen van Thermo Totaal kunt u uw donkere zolderkamer omtoveren tot een volwaardige leefruimte. Door de Thermo Totaal dakkapellen creëert u meer natuurlijk licht. Op uw zolderkamer krijgt u meer bruikbare en beloopbare ruimte en niet te vergeten een betere beluchting. Dit alles zorgt uiteraard vooreen hogere verkoopwaarde van uw woning. 
 
Onze dakkapellen kunnen zeer snel geplaatst worden zodat de overlast voor u tot een minimum wordt beperkt. 
 
Deuren 
 
Over smaak valt niet te twisten. Iedereen wil zijn of haar woning een eigen gezicht geven. De voor- en achterdeur is de entree van uw woning en een eerste visitekaartje dat u afgeeft. Thermo Totaal biedt u daarom de keuze uit verschillende modellen. Het aanbod gaat van klassiek tot modern. 
 
Daarnaast is het ook mogelijk om samen met één van onze verkoopadviseurs uw eigen deur samen te stellen, qua vormgeving, kleur en beslag! 
 
Tuindeuren 
 
Een normale deur is vaak een afscheiding tussen twee leefruimtes. Kunststof tuindeuren moeten daar juist verandering in brengen. De tuindeuren van Thermo Totaal zorgen voor meer licht in uw woning en laten uw tuin en woonkamer letterlijk samenkomen. Vraag uw adviseur naar de meerwaarde van kunststof tuindeuren voor uw woning. 
 
Thermo Totaal maakt het mogelijk tuindeuren te plaatsen op plekken waar nu nog een raam zit, of misschien wel helemaal niets. 
 
 
Schuifpuien 
 
De Thermo Totaal schuifpuien vormen de perfecte afsluiting van de woonruimte en de ultieme vrije doorgang naar uw terras. Door de bedieningshendel te bewegen wordt de schuivende deur opgetild. Hierdoor schuift de deur soepel, licht en geruisloos. Als de deur gesloten wordt, zorgen drie stevige metalen pinnen voor een uitstekende inbraakwering. 
 
Thermo Totaal producten dragen niet voor niets het politie keumerk veilig wonen. Met een schuifpui van ons weet u dan ook zeker dat er niemand binnenkomt.