Kunststofkozijnen
Dam Hout BV in
Harkema
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Dam Hout BV
De Bjirken 24
9281RD Harkema

tel: 0512-361279

Extra informatie

Dam Hout BV in Harkema vervaardigt al ruim 30 jaar producten als kozijnen, deuren, ramen en trappen. In die tijd heeft Dam Hout zich snel ontwikkeld tot een flexibel en betrouwbaar bedrijf, dat kwalitatief hoogwaardige producten levert.   
Gemotiveerde, uiterst vakbekwame mensen, een modern en goed geoutilleerd machinepark, een nauwgezette controle gedurende het gehele productieproces en strenge kwaliteitsnormen zorgen ervoor dat ieder product wat de fabriek verlaat aan de hoogste eisen voldoet. Daar staan wij voor in. Niet voor niets is Dam Hout KOMO en SCG gecertificeerd. 
 
Doordat alle producten in eigen beheer kunnen worden geproduceerd is Dam Hout niet afhankelijk van derden. Bovendien zorgt het onlangs ingevoerde Computer Calculatie Werkvoorbereidingsprogramma ervoor dat bij de berekening ingevoerde waarden meteen kunnen worden gebruikt voor de werkvoorbereiding. Dat voorkomt veel tijdrovend werk, waardoor een grote mate van flexibiliteit wordt verkregen.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Deuren 
  • Ramen 
  • Trappen