Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf Vellinga Heeg in
Heeg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Vellinga Heeg
De Skatting 38
8621 BW Heeg

tel: 0515 442278

Extra informatie

Bouwen begint met vertrouwen. Van nieuwbouw en verbouw tot onderhoud en restauratie, van kleine klus tot groot project: het gaat altijd om úw woning, kantoor of bedrijfspand. En u wilt dat het goed gebeurt. Wij begrijpen dat en daarom zijn we blij dat ons bedrijf een gereedschapskist heeft met tachtig jaar bouwervaring. Onze belangrijkste bouwstenen zijn:   
• Combinatie van gedegen vakmanschap en moderne technieken 
• Allround ervaring en een schat aan referenties 
• Liefde voor het vak 
• Friese no-nonsense: recht door zee, alles in overleg, afspraak is afspraak 
• Een sterk netwerk van specialisten/onderaannemers 
 
Een goed eindresultaat staat voor kwaliteit en klanttevredenheid. Dat vraagt om evenwicht tussen (bouw)regels en wensen. Wij denken daarbij altijd in mogelijkheden, niet in beperkingen. Op deze website kunt u alvast onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor gericht advies komen we graag bij u langs. 
 
Zoekt u zekerheid? Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en 
Bouw Garant en beschikken over het VCA-certificaat 
(Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). 
 
Nieuwbouw: zelf iets neerzetten 
 
De keuze voor nieuwbouw is spannend in positieve zin. Alle mogelijkheden liggen open, u kunt de beschikbare ruimte zelf invullen. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en denken actief mee over de praktische realisatie, desgewenst in samenwerking met een architect. Vindt u het lastig om uw wensen in concrete plannen te vertalen, dan zijn onze bouwsuggesties een prima vertrekpunt. Dat zijn bestaande ontwerpen – uitgedacht door onze partners in de architectuur – met voldoende ruimte voor eigen inbreng. 
 
Partnerschap 
 
Wij bouwen, u houdt de regie in handen. Van schetsontwerp en materiaaladvies tot vergunningen en werkvoorbereiding, alles gebeurt in overleg en volgens een planmatige aanpak. Uw wensen zijn daarbij net zo waardevol als onze deskundigheid. Partnerschap is daarom het uitgangspunt bij alle vormen van nieuwbouw: 
 
• Particuliere woningbouw 
• Bedrijfspanden 
• Projectbouw 
• Specialties: 
- Wonen & werken 
- Watersport & recreatie 
 
Meegroeien door verbouw en aanbouw 
 
Woonwensen veranderen mee met onze levens. Soms is dat reden om een nieuwe woning te kopen of te laten bouwen. Als u al op een fijne plek woont, is verbouwen of uitbreiden een prachtige manier om het pand weer helemaal te laten aansluiten bij wat u wilt. Onze verbouwspecialisten helpen u graag met verbeteringen aan de woning die aansluiten bij uw wensen. Van grondige herindeling tot uitbreiding van leef- en slaapruimte, van het installeren van een dakkapel tot het aanbouwen van een serre, bijkeuken of carport, alles is mogelijk. 
 
Verbouw 
 
Bedrijfspanden 
 
Voor ondernemers is het belangrijk dat hun bedrijfspand meegroeit met de business. Investeren in verbouw en uitbouw hoort daarbij, zeker als de locatie naar tevredenheid is. Onze specialisten denken graag mee en adviseren over eventuele knelpunten. Een bestaande vestiging heeft vaak meer mogelijkheden dan u zou verwachten. 
 
Bij verbouw en aanbouw zorgen wij door een strakke planning en goede afstemming voor zo weinig mogelijk overlast in de leef- of werksituatie. 
 
Hoe staat uw pand erbij? 
 
Periodiek onderhoud komt de levensduur van gebouwen ten goede. Sommige vormen van slijtage of gebreken zijn zichtbaar, andere ondermijnen nauwelijks merkbaar de kwaliteit van uw pand. Door uw huis of bedrijfspand regelmatige te (laten) inspecteren en knelpunten meteen te (laten) verhelpen, voorkomt u problemen op de lange termijn. Bovendien zijn de kosten vaak lager naarmate u in een eerder stadium ingrijpt. 
 
Onderhoud 
 
Met behulp van onze controlelijst kunt u zelf veel onderdelen langslopen en een onderhoudsplan maken. Op basis daarvan kunt u bepalen welke klusjes u zelf doet en welke u beter kunt uitbesteden aan een vakman. 
 
Vanzelfsprekend kunt u ons ook structureel inschakelen voor controles en periodiek onderhoud van uw woning of bedrijfspand. 
 
Eigentijds comfort 
met respect voor historie 
 
Historische gebouwen hebben hun charme, maar eigentijds comfort is wel zo prettig als je in zo’n pand woont of werkt. Onze restauratiespecialisten weten precies hoe ze kunnen voldoen aan de hedendaagse gebruikseisen, zonder afbreuk te doen aan de bouwstijl en detaillering van het pand. 
 
Restauratie 
 
Wij hebben respect voor de kwaliteiten, technieken en geheimen van alle bouwperioden. Daarom is één van onze ambities om historie weer toekomstperspectief te geven. Of het nu gaat om monumenten of andere waardevolle bouwwerken: met hart voor het pand geven onze specialisten historische gebouwen hun vitaliteit en functionaliteit terug. Restaureren doen zij met grote toewijding, zodat de geschiedenis behouden blijft voor nieuwe generaties. 
 
Restauratieprojecten vragen om een zorgvuldige mix van moderne technieken en het oude vakmanschap. Het zijn deze opdrachten die de liefde voor het vak voeden en ons ook inspireren bij nieuwbouw- en verbouwprojecten. 
 
Altijd in ontwikkeling 
 
Bouwen staat voor ontwikkeling: vanuit het niets iets opbouwen of een bestaande situatie opknappen, uitbreiden of verfraaien. Ontwikkeling staat ook centraal in de historie van ons bouwbedrijf. Sinds de oprichting in 1930 is het vakmanschap gegroeid en van vader op zoon doorgegeven, al drie generaties lang. Als familiebedrijf zijn we er bovendien in geslaagd de liefde voor het vak over te brengen op een team van betrokken medewerkers. 
 
Onze vakkennis en vaardigheden zijn met de jaren steeds verder aangescherpt. Door veelzijdige bouwprojecten te doen, maar ook door scholing en het actief eigen maken van nieuwe bouwmaterialen en moderne technieken. Het onderling uitwisselen van de fijne kneepjes heeft geleid tot een sterk team dat tachtig jaar ervaring in de vingers heeft. Wij zijn er trots op dat we al zo lang een begrip zijn in Heeg en omstreken en dat we nog steeds genieten van ons vak. Onze met hard werken opgebouwde reputatie maken we waar door te blijven ontwikkelen.