Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf vd Water & Zn BV in
Heenvliet
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf vd Water & Zn BV
Polyanderweg 2
3218XT Heenvliet

tel: 0181-662133

Extra informatie

Bouwbedrijf vd Water & Zn BV is gespecialiseerd in verbouwingen bij particulieren van bestaande huizen. Het bedrijf bestaat al ruim 35 jaar, maar is zich de laatste jaren meer en meer gaan toeleggen op serres, dakkapellen, anderen aanbouwen en renovatie van kozijnen in hout/kunststof en aluminium.    
Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit gevelbekleding krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, kleur of glansverlies, maar stijlvolle gevelbekleding en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie.  
 
Bij dit familiebedrijf, opgericht door Piet van de Water, werken zijn zoon Bert (eigenaar), schoondochter en nog zo'n vijftien mensen. U komt dus altijd bij iemand van de familie terecht, maar wat nog belangrijker is: van het eerste gesprek tot de uiteindelijke oplevering houden wij alles in eigen hand. Wij bouwen namelijk alles met onze eigen mensen. 
 
Het bedrijfsgebouw van Bouwbedrijf van de Water is tegelijkertijd de showroom. Om het oorspronkelijke pand heen staan serres van Veranda Nederland en aanbouwen waar alle mogelijkheden van uitbreidingen worden getoond verder staan in het pand o.a. verschillende opstellingen qua mogelijkheden in Gayko kunststof kozijnen, hierdoor is een bezoekje aan onze showroom zeker de moeite waard. 
 
Wij zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties waaronder Bouwend Nederland voor al onze werkzaamheden, zowel op fabricage als op montage.

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen 
  • Dakkapellen 
  • Veranda Nederland Serres 
  • Solarluxvouw/schuifwanden 
  • Houten kozijnen/deuren 
  • Weinor(zonwering) 
  • Blyweert terrasoverkappingen 
  • Keralit gevelbekleding 
  • Keralitdakrandbekleding 
  • Toebehoren/overige