Kunststofkozijnen
Aannemersbedrijf Jacobs in
Heeswijk dinther
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf Jacobs
De Dageraad 11
5473HD Heeswijk dinther

tel: 0413 - 291841

Extra informatie

Piet Jacobs richtte in april 1982 “Piet Jacobs aannemersbedrijf en timmerwerken” op. In dit bedrijf zijn diverse activiteiten ontwikkeld. De bekende modelwoningen, die u op verscheidene plaatsen in Heeswijk-Dinther en omgeving zijn gebouwd is hier een mooi voorbeeld van.   
Op 1 januari 2001 nam Theo Jacobs het bedrijf van zijn broer over. Een bedrijf met 15 specialisten. Ieder op zijn eigen gebied. Een diverse groep mensen, die samen een onschatbare waarde aan ervaring en kennis bezit. Zodoende heeft aannemersbedrijf Jacobs zich meer en meer ontwikkeld tot veelzijdig aannemersbedrijf. Zowel in utiliteitsbouw, woningbouw als bijzondere werkzaamheden, waaronder het aanleggen van laad en loskuilen.