Kunststofkozijnen
Timmerfabriek De Mol in
Heinkenszand
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek De Mol
Noordland 17
4451 RP Heinkenszand

tel: 0113-561271

Extra informatie

Omstreeks 1910 startte Dhr Jan de Mol zijn timmerbedrijf in de Dorpsstraat van Heinkenszand.   
Op 13 november 19 20 werd de fabriek uitgebreid met een benzinemotor 8 pk voor de aandrijving van de eerste machines te weten een schaaf- en zaaginrichting. Op 4 juli 19 44 neemt Dhr. A.C. de Mol de timmerfabriek over welke hij 1 januari 1979 overdroeg aan dhr. J.P. Traas en Dhr. H. Schipper. In 1992 werd de timmerfabriek verplaatst naar het industrieterein Noordland in Heinkenszand. 
 
Het bedrijfspand bevindt zich sindsdien aan het adres Noordland 17. 
 
In 1997 is de Dhr. J. P. Traas alleen als eigenaar verder gegaan bij Timmerfabriek De Mol. 
Inmiddels heeft na de overname op 1 januari 2004 Marco Traas de leiding over de fabriek. Het fabriekje van toen is uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek, met ongeveer 20 medewerkers en een efficiënt, machinepark. Wilt u meer weten over onze timmerfabriek of over onze producten? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.  
 
Al bijna 100 jaar produceert timmerfabriek De Mol B.V. hoogwaardige kwaliteitskozijnen, ramen en deuren. Wij zijn een onderneming met zeer veel ervaring, ambacht en een meedenken van calculatie t/m levering. 
 
Service, klantgerichtheid, maatwerk, vakmanschap en een prettige sfeer zijn de kenmerken die u aantreft bij Timmerfabriek De Mol B.V. 
 
U heeft bij ons altijd een duidelijk aanspreekpunt, wij komen met oplossingen, detailleringen en hebben een breed assortiment.