Kunststofkozijnen
R van Amen Timmer- en Bouwbedrijf in
Hekelingen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

R van Amen Timmer- en Bouwbedrijf
Dorpsstraat 81
3209AE Hekelingen

tel: 06-55828937

Extra informatie

R van Amen Timmer- en Bouwbedrijf in Hekelingen helpt u uw droomhuis te realiseren door uw huis te verbouwen of te vergroten, door het plaatsen van een dakkapel, dakraam of het vernieuwen van uw kozijnen. Wij voeren timmerwerkzaamheden uit in de ruimste zin van het woord.    
Een andere woning zonder te verhuizen? Met een verbouwing verandert uw bestaande woning in uw eigen droomwoning. 
 
Het realiseren van uw droomhuis vereist maatwerk en vakwerk. 
 
Uw droomhuis op maat is een optelsom van veel ideeën: Hoe wilt u een nieuwe keuken? Welke kleur krijgt het plafond? Waar moeten de stopcontacten? Heeft u overal aan gedacht? 
 
Wij denken graag met u mee, dragen alternatieven aan en helpen bij het kiezen tussen de ideeën. Uw droomhuis is uniek en praktisch in gebruik, nu en in de toekomst. 
 
Ons vak is verbouwen. We weten hoe een droom technisch te realiseren is en geven dit van tevoren aan. We realiseren uw thuis in alleen de beste kwaliteit.  
 
Wilt u groter wonen? Een aanbouw kan veel extra ruimte opleveren. 
 
Er is verrassend veel mogelijk bij het vergroten van uw woning. Kiest u voor een serre, waarbij uw woning een verlengstuk wordt van uw tuin. Of wilt u een bestaande kamer vergroten zonder behoud van buitenmuren? Kiest u voor extra licht of wilt u uw huidige deuren en kozijnen hergebruiken? Kiest u voor een onderhoudsvrije oplossing of laat u de schilder liever geregeld komen? 
 
Wij geven u de ruimte en denken graag met u mee. 
 
Ruimte creëren wij in alleen de beste kwaliteit volgens uw wensen. Desgewenst verzorgen wij de gehele afwerking aan zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning. 
 
Het resultaat: ruimte.

Specialiteit
  • Bouwbedrijf 
  • Verbouwing 
  • Dakkapellen 
  • Aanbouw 
  • Dakramen 
  • Kozijnen 
  • Glas 
  • Timmerwerk