Kunststofkozijnen
ROH Timmerbedrijf in
Heythuysen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ROH Timmerbedrijf
Leveroyseweg 18
6093NE Heythuysen

tel: 049-5651293

Extra informatie

Alles wat met timmeren te maken heeft, kunt u met een gerust hart laten uitvoeren door ROH Timmerbedrijf Op Heij. Duurzaam maatwerk door professionals. Voor iedere klus hebben wij de vakkundige en passende oplossing.   
ROH Timmerbedrijf Op Heij is een professioneel timmerbedrijf uit Heythuysen dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben in het verleden diverse opdrachten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers weten te realiseren. U kunt ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in en om uw huis of bedrijf. De buitenkant en de binnenkant pakken wij op doeltreffende en effectieve wijze aan. Als u kiest voor het best mogelijke resultaat en gedegen timmerwerkzaamheden, dan is ons timmerbedrijf uit Heythuysen uw voornaamste partner. Bij deze werkzaamheden staan vanzelfsprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Want wij geven bij iedere opdracht onze exclusieve kwaliteitsgarantie. Met onze jarenlange ervaring weten wij elke klus naar volle tevredenheid te klaren. 
 
Voor diverse aanbouw-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden voor uw interieur en exterieur en kwaliteitshout- en plaatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Onze mensen weten door het volgen van opfriscursussen en bijscholingstrajecten steevast het beste resultaat te behalen. Het goede resultaat wordt versterkt doordat ons timmerbedrijf uit Heythuysen uitsluitend de beste materialen en gereedschappen gebruikt. 
 
dakkapel Weert; dakkapel Venlo; dakkapel Roermond; dakkapel Heythuysen; aanbouw Weert; aanbouw Venlo; aanbouw Roermond; aanbouw Heythuysen; kozijnen Weert; kozijnen Venlo; kozijnen Roermond; kozijnen Heythuysen

Specialiteit
  • Timmerbedrijf 
  • aanbouwwerkzaamheden 
  • verbouwwerkzaamheden 
  • renovatiewerkzaamheden