Kunststofkozijnen
C P de Groot & Hoogendam Aannemersbedrijf Timmerfabriek in
Hillegom
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

C P de Groot & Hoogendam Aannemersbedrijf Timmerfabriek
Marconistraat 18
2181AK Hillegom

tel: 0252-518733

Extra informatie

C P de Groot & Hoogendam Aannemersbedrijf Timmerfabriek, kwaliteit waar het om gaat.   
Timmerfabriek voor aannemers en particulieren !!! 
 
In onze moderne Timmerfabriek maken wij alle soorten ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen op maat. Maar ook lat en lijstwerk, trappen ..... 
 
Wij leveren maatwerk van één exemplaar tot grote aantallen voor projecten. 
 
Bij ons Aannemersbedrijf bent u al bijna 50 jaar op het goede adres voor het plaatsen, monteren, afhangen, onderhoud en renovatie van uw woning of bedrijfspand. 
 
Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u. 
 
 
Kozijnen, ramen en deuren 
 
 
Op maat gemaakt in eigen fabriek. 
 
 
Wij hebben een timmerfabriek die houten producten levert van één enkel exemplaar tot middelgrote aantallen. Of u nu een enkel raam of kozijn nodig hebt, of meerdere producten voor een woning, project of een hele straat, wij zijn u graag van dienst. Wij leveren maatwerk voor nieuwbouw, renovatie, restauratie en onderhoud, voor particulieren, bedrijven en andere aannemers.