Kunststofkozijnen
B L Pul Schildersbedrijf/Glashandel BV in
Hulshorst
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

B L Pul Schildersbedrijf/Glashandel BV
Harderwijkerweg 205
8077RD Hulshorst

tel: 0341-253053

Extra informatie

Een schildersbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring.   
Schilderen is een ambacht dat vraagt om liefde voor het vak. De aanpak van Schildersbedrijf & Glashandel Bart Pul spreekt kwaliteitsbewuste opdrachtgevers dan ook aan. Met een team van 5 schilders werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo schilderen we woningen, villa"s en boerderijen voor particulieren, bedrijfsgebouwen voor ondernemingen, gebouwen voor gemeenten, monumenten voor Monumentenzorg en uiteenlopende objecten voor Natuurmonumenten.  
 
We verzorgen zowel het schilderwerk aan de gevels als in het interieur. Daarnaast leveren we glas op maat en verzorgen we de complete beglazing van gebouwen. 
Dat doen we al meer dan 100 jaar. In 1902 legde schilder A. van Egteren de basis van het bedrijf. Tot maart 1996 is het bedrijf van de familie Van Egteren geweest. Bart Pul, toen al 17 jaar werkzaam bij Van Egteren, nam het bedrijf samen met zijn vrouw Marry over. We laten ons graag door u uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking.